REPORTÁŽ: Prvá víťazka Miss Slovensko 2020 je známa - titul Miss Press získala finalistka Melanie Theresa Beňková!

NETKY.SK • 12 August 2020, 8:59 • 2 min
REPORTÁŽ: Prvá víťazka Miss Slovensko 2020 je známa - titul Miss Press získala finalistka Melanie Theresa Beňková!

Dvanástka finalistiek Miss Slovensko sa poslednýkrát pred slávnostným galavečerom predviedla pred novinármi. A tí si na tlačovej konferencii v bratislavskom Double Tree by Hilton zvolili prvú víťazku tohto ročníka. Titul Miss Press získala súťažiaca číslo 5 Melanie Theresa Beňková!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Najkrajšou Slovenkou z top 12 finalistiek Miss Slovensko 2020 je podľa akreditovaných novinárov 19-ročná finalistka Melania Theresa Beňková z Borského Mikuláša. Krásna Melanie je už na prvý pohľad odlišná od ostatných finalistiek, vďaka otcovi má totiž korene v Nigérii. Otca však nikdy nepoznala a odmalička žije s mamou. Melanie sa 11 rokov úspešne venovala atletike a to skoku do diaľky a kladivu. Bola tak úspešná, že mala namierené na olympiádu. Zranenie kolena jej však sen o zlatej medaile zmaril. Napriek tomu na šport nezanevrela. Venovala sa aj vzpieraniu a aktuálne miluje fitnes. Jedným z jej plánov do budúcnosti je pracovať ako osobná trénerka. Všetko však rozhodne finále Miss Slovensko.

 

img

Melania Beňková a Michael Kováčik

 

Slovensko malo svoju kráľovnú krásy pre rok 2020 spoznať už 25. apríla. V tom období však v našej krajine platili prísne opatrenia v súvislosti s koronavírusom. Situácia sa však pomaly upokojuje, a tak je najvyšší čas spoznať tú najkrajšiu z najkrajších. Prípravy na priamy prenos Miss Slovensko sú v plnom prúde. 25-mu ročníku súťaže Miss Slovensko šéfuje módny dizajnér Michael Kováčik, ktorý vo funkcii vystriedal doterajšiu riaditeľku projektu Karolínu Chomistekovú. Aj tento rok sa súťažiace predvedú v špeciálnom čísle, ktoré bude po skupinkách vyskladané z ich talentových dispozícií. Po šiestich rokoch sa mení korunka víťazky Miss Slovensko i korunky dvoch vicemiss. Riaditeľ súťaže ich zveril do rúk renomovanému umeleckému zlatníkovi Martinovi Smolkovi.

 

„Sú za nimi skutočne hodiny tvrdej práce, ručného osádzania vyše dve tisíc kusov kameňov. Špeciálna úprava im dodáva vysokú žiaru a lesk. Martin Smolka do každého šperku vkladá svoje srdce aj dušu a to je vidieť v jeho rukopise aj pri korunkách. Sú jedinečné, nadčasové a pritom nežné a ženské,“ prezradil riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik.

 

img

Michael Kováčik

 

Projekt Miss Slovensko sa každý rok spája s charitou a pomocou. Tentokrát venuje organizátor výťažok z esemeskového hlasovania o hriešne dobrý titul EVA Miss Sympatia 2020 neziskovej organizácii Plamienok. Priamy prenos galavečera Miss Slovensko 2020 odvysiela TV JOJ 14. augusta 2020. Moderátormi budú Marián Čekovský a Milan Zimnýkoval. Počas programu vystúpia Lina Mayer, Dara Rolins, Kali a Ego. Organizátormi súťaže Miss Slovensko sú LGM Production v spolupráci Oklamčák Production a TV JOJ.  

 

V exkluzívnom rozhovore nám viac o súťaži Miss Slovensko 2020 prezradil jej riaditeľ Michael Kováčik, vyspovedali sme aj novú Miss Press Melanie Theresu Beňkovú a autora koruniek Martina Smolku. Viac sa dozviete vo videu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona