Stoll sa upísal Kings na ďalšie tri sezóny

NETKY.SK • 26 Jún 2012, 11:06 • 2 min
Stoll sa upísal Kings na ďalšie tri sezóny

Stoll sa upísal Kings na ďalšie tri sezóny - Hokej Klub zámorskej hokejovej NHL Los Angeles Kings si upísal útočníka Jarreta Stolla na ďalšie tri sezóny. Tridsaťročný center odohral v uplynulej sezóne 78 duelov základnej časti, v ktorých zaznamenal šesť g

slovakia

left justify in out

img

Klub zámorskej hokejovej NHL Los Angeles Kings si upísal útočníka Jarreta Stolla na ďalšie tri sezóny.
      Tridsaťročný center odohral v uplynulej sezóne 78 duelov základnej časti, v ktorých zaznamenal šesť gólov, 15 asistencií a 60 trestných minút. V 20 zápasoch play off pridal ďalších päť bodov a "Kráľom" pomohol k premiérovému zisku Stanleyho pohára.
      Stoll prišiel do LA v roku 2008 z Edmontonu, kde strávil svoje úvodné štyri sezóny v NHL. Celkovo odohral v profilige 593 duelov, v ktorých nazbieral 317 bodov (119+198). V play off pridal ďalších 55 štartov a 19 bodov (7+12).
      LA sa dohodlo aj s ďalším centrom Colinom Fraserom, ktorý podpísal dvojročnú zmluvu. Dvadsaťsedemročný útočník nazbieral v 67 zápasoch osem bodov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies