Sterling sa neukázal na tréningu ani vo štvrtok

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 18:37 • 2 min
Sterling sa neukázal na tréningu ani vo štvrtok

LIVERPOOL - Vzťahy anglického futbalistu Raheema Sterlinga a trénera tamojšieho prvoligového FC Liverpool Brendana Rodgersa poznačila strata vzájomnej dôvery.

slovakia

left justify in out

Tá má byť dôvodom, prečo si chce hráč silou-mocou vytrucovať odchod z Anfieldu.

 

"Rodgers a Sterling mali vždy spolu dobrý vzťah, ale môj klient cíti, že sa kouč v niekoľkých prípadoch nezachoval korektne, keď ich súkromný rozhovor prenikol na verejnosť," povedal pre Daily Mail hráčov agent Aidy Ward. 

 

Rodák z Kingstonu na Jamajke v stredu vynechal tréning "The Reds" s telefonickým odôvodnením, že je chorý. Po stredajšej absencii sa podľa serveru eurosport.yahoo.com 20-ročný talent neukázal na tréningu ani vo štvrtok. Odchovanec londýnskeho Queens Park Rangers navyše oznámil, že v nedeľu s LFC neodcestuje na tradičné turné po Ďalekom východe a Austrálii. Okolo mladého krídelníka či ofenzívneho stredopoliara intenzívne krúži s vysokými ponukami konkurenčný Manchester City. 

 

Sága okolo budúcnosti Sterlinga má vplyv aj na samotného Warda. Jeden z jeho klientov Saido Berahino s ním ukončil spoluprácu. Dvadsaťjedenročný anglický útočník vypadol z prvého mužstva West Bromwichu Albion po neautorizovanom rozhovore, v ktorom agent vyjadril túžbu svojho klienta po prestupe do väčšieho klubu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies