Štefan Harabin predostrel situáciu, v akej sa Slovensko momentálne nachádza

NETKY.SK • 14 Január 2020, 15:36 • 2 min
Štefan Harabin predostrel situáciu, v akej sa Slovensko momentálne nachádza

Parlamentné voľby 2020 sa uskutočnia už o niekoľko týždňov. Súboje kandidujúcich politických subjektov o hlasy slovenských voličov už vrcholia a inak tomu nebolo ani v nedeľnej diskusii, ktorú pravidelne ponúka svojim sledovateľom televízia TA3.

slovakia

left justify in out

Súdne konanie

Medzi pozvanými bol aj volebný líder strany Vlasť Štefan Harabin, okrem iného aj slovenský právnik, sudca Najvyššieho súdu SR a bývalý minister spravodlivosti. V diskusii začal tým, že za jeho éry bol v justícii poriadok. "Skrátili sme súdne konanie z troch rokov na 10 mesiacov. Skonštatovala to aj Rada Európy. Za mojej éry mali sudcovia rešpekt, nikto im nepísal rozsudky, ako teraz za posledné obdobie," vyjadril sa. 

 

 

Zmena súčasného stavu 

Do politiky prichádza Štefan Harabin podľa svojich slov pre katastrofálny stav, v akom sa naša krajina momentálne nachádza. "Je tu kolaps štátu, štátnych orgánov a strana Vlasť túto katastrofálnu situáciu zmení. Prinášame konkrétne riešenia na zmenu," predostrel jej volebný líder.  Ďalej počas diskusie menoval konkrétnych politikov, ktorí budú sedieť vo výkone trestu. 

 

img

 

Volebné prieskumy 

Na volebné prieskumy, ktoré informujú o aktuálnej situácii pred voľbami len s úsmevom poznamenal, že "ide o skorumpované prieskumné agentúry. My si robíme vlastné prieskumy, kde máme od 8 do 12 %." Pripomenul, že tieto isté prieskumné agentúry nedávali Kollárovi v roku 2016 pred voľbami prakticky žiadne šance a Kotlebovi 2%, ktoré by získal od voličov.  Obidve strany majú v súčasnej NRSR zastúpenie v podobe svojich voličov. "Aj v tomto smere sa strana Vlasť bude snažiť urobiť poriadok," komentoval na uvedenom príklade Štefan Harabin.

 

img

 

Volebný líder Vlasti hovoril aj o neúspešnej dohode s ĽSNS, o kontrole súdov či o tom, ako získať peniaze pre regióny.

 

Celú diskusiu s vyjadreniami Štefana Harabina vám ponúkame vo videu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona