Stávkové kancelárie favorizujú v druhom kole prezidentských volieb Kisku

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 12:28 • 2 min
Stávkové kancelárie favorizujú v druhom kole prezidentských volieb Kisku

BRATISLAVA - Stávkové kancelárie favorizujú pred druhým kolom prezidentských volieb občianskeho kandidáta Andreja Kisku pred víťazom prvého kola premiérom a kandidátom Smeru-SD Robertom Ficom.

slovakia

left justify in out

V stávkovej kancelárii Niké sa dá vsadiť na Andreja Kisku ako budúcu hlavu štátu s kurzom 1,4, na Roberta Fica je kurz viac než dvojnásobný - 2,9. Ak by teda napríklad niekto stavil desať eur na Kisku, v prípade Ficovho neúspechu vo voľbách by mu vyplatili 14 eur. Tipujúci, ktorý by vsadil na Fica, by v prípade jeho víťazstva zinkasoval 29 eur.

Hlavou štátu sa pravdepodobne stane Kiska aj podľa stávkových kancelárií Fortuna či Victory Tip. Na Kisku ponúkajú kurzy 1,5 resp. 1,45, na Fica 2,6, resp. 2,8. Andrej Kiska a Robert Fico boli podľa bookmakerov favoritmi na postup do druhého kola, očakávania stávkových kancelárií sa teda naplnili. Najnižšie kurzy boli pred 15. marcom na Fica, nasledoval Kiska a Procházka s Kňažkom.

V prvom kole prezidentských volieb zvíťazil Robert Fico, ktorý získal 531 919 hlasov (28 percent). Andreja Kisku volilo 455 996 občanov (24 percent). Platných odovzdaných hlasov bolo 1 899 332 (účasť 43,4 percenta).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies