Starosta Cerovej sa vzdal funkcie, voličom sa ospravedlnil

NETKY.SK • 25 Január 2017, 14:30 • 2 min
Starosta Cerovej sa vzdal funkcie, voličom sa ospravedlnil

CEROVÁ – Starosta obce Cerová v okrese Senica Ján Čerešník sa vzdal funkcie. Tento svoj krok vysvetlil stratou podpory, ale aj osobnými a zdravotnými dôvodmi. Do zvolenia nového starostu ho bude zastupovať jeho menovec Ján Čerešník.

slovakia

left justify in out

"Veľmi som chcel zmeniť fungovanie našej obce k lepšiemu. No ostáva len skonštatovať, že chcieť nestačí,“ napísal starosta obyvateľom Cerovej a svojim voličom sa za odstúpenie z funkcie ospravedlnil. V komunálnych voľbách v roku 2014 získal najväčšiu podporu obyvateľov spomedzi šiestich kandidátov.

 

Zástupca starostu Ján Čerešník povedal, že s vyjadrením bývalého starostu o strate dôvery sa nestotožňuje, konkrétne dôvody odstúpenia sa poslanci nedozvedeli. Funkciu zastupujúceho starostu bude zatiaľ vykonávať na čiastočný úväzok popri svojom zamestnaní.

 

Obec Cerová má približne 1800 obyvateľom, známa je predovšetkým prvou veternou elektrárňou na Slovensku a zrúcaninou hradu Korlátko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies