Pozrite si reakcie politikov na rozsudok súdu, ktorý Marianovi Kočnerovi a Pavlovi Ruskovi vymeral 19 rokov za mrežami

NETKY.SK • 12 Január 2021, 18:19 • 2 min
Pozrite si reakcie politikov na rozsudok súdu, ktorý Marianovi Kočnerovi a Pavlovi Ruskovi vymeral 19 rokov za mrežami

BRATISLAVA - Spravodlivosť dnes konečne dobehla aj Pavla Ruska a Mariana Kočnera. Zareagovala na rozsudok Najvyššieho súdu SR vicepremiérka Veronika Remišová.

slovakia

left justify in out

„Skutok sa stal, najvyšší súd ich uznal vinnými. Éra Mariana Kočnera sa definitívne skončila. Časy, kedy sa Marian Kočner mohol spoľahnúť na svojich politických ochrancov a kamarátov, ktorí mu roky kryli chrbát, sú preč,” napísala na sociálnej sieti Veronika Remišová. 

 

Prípad Kočnera a Ruska je podľa nej ukážkou toho, ako môžu štátne orgány fungovať, ak nie sú zneužívané a korumpované systémom „našich ľudí”.

 

 

Podľa podpredsedu Národnej rady SR (NR SR) Juraja Šeligu (Za ľudí) je to, že idú do väzby, dobrá správa pre Slovensko.


Snaha o obrovský podvod, arogancia a bohorovnosť Kočnera a Ruska, ktorú odhalilo vyšetrovanie a dokazovanie, ukázala podľa Šeligu dve tváre Slovenska.

 

img

 

„Mafiu, ktorá sa cítila nedotknuteľne a vyšetrovateľov a prokurátorov, ktorí sa neboja a robia si svoju prácu poctivo. Mafia dnes prehrala,” doplnil vo svojom profile na sociálnej sieti. „Kočner začína hľadieť spravodlivosti priamo do očí. Devätnásť rokov bude dlhý pohľad,” uzavrel Šeliga.

 

Prečítajte si tiež: Za falšovanie zmeniek si Kočner a Rusko odsedia 19 rokov vo väzení!


„Žeby predsa len existovala na Slovensku spravodlivosť? Dnes dala o sebe vedieť výrazným spôsobom,” napísal na sociálnej sieti predseda poslaneckého klubu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Michal Šipoš.


Podľa europoslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej (SaS) sú Kočner a Rusko tam, kde patria. „Koniec výletov na jachte, návštev generálnej prokuratúry, sledovania novinárov a ich rodín, koniec odtučňovacích kúr v Indii a koniec šikany nepohodlných, ktorí bojovali proti gaunerom ako Kočner a Rusko. Ich koniec je presne taký, aký si zaslúžili,” uviedla Nicholsonová na sociálnej sieti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies