Srdcervúce FOTO Ind zachytil jedinečný moment a bolesť opičej matky

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 16:44 • 2 min
Srdcervúce FOTO Ind zachytil jedinečný moment a bolesť opičej matky

JABALPHUR – Indický fotograf Avinash Lodhi na potulkách prírodou zachytil jedinečný moment s veľmi silným emočným nábojom.

slovakia

left justify in out

Pôvodne sa snažil zachytiť výhľad v okolí mesta Jabalphur, keď jeho pozornosť odpútala pobehujúca skupina opíc a chvíľu ich pozoroval.

 

Zrazu zo stromu spadlo jedno mláďa a zdalo sa, že zomrelo. Pribehla k nemu jeho matka, chytila ho do náručia a s trpiacim výrazom zaklonila hlavu. Pohľad na ňu bol tragický a každý by jej bolesti uveril. Avinashovi sa tento moment podaril zvečniť.

 

“Chcel som ich odfotiť aj napriek tomu, že už zapadalo slnko. Odohralo sa to tak rýchlo, že som ani nevedel čo sa v tej chvíli dialo,“ povedal Avinash pre britský portál Metro.

 

img

 

Neskôr sa ukázalo, že malá opička je len dobrá herečka. Krátko na to, ako bola fotografia zhotovená, sa mláďa postavilo a veselo odskackalo.

 

Aj keď išlo o planý poplach, fotografia obletela svet a zožala veľký úspech. 

 

“Tento snímok beriem ako srdcovú záležitosť, pretože počas celej mojej kariéry som nič podobné, až doteraz nevidel,“  vysvetlil Avinash.

 

Puto medzi matkou a mláďaťom je veľmi silné aj v zvieracej ríši. Človek však málokedy dokáže pochopiť a zachytiť hĺbku ich citov, keďže ich prejavujú inak ako ľudia.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies