Srbský talent Mitrovič na päť rokov do Anderlechtu Brusel

NETKY.SK • 13 August 2013, 10:31 • 2 min
Srbský talent Mitrovič na päť rokov do Anderlechtu Brusel

BELEHRAD - Srbský futbalový útočník Aleksandar Mitrovič podpísal kontrakt na päť rokov s úradujúcim belgickým majstrom Anderlechtom Brusel.

slovakia

left justify in out

Ešte len 18-ročný zakončovateľ opustí srbský klub Partizan Belehrad na konci augusta po play-off Európskej ligy UEFA. "Sme radi, že sa nám podarilo uskutočniť historický prestup, získať Mitroviča pre Anderlecht bolo našou prioritou," povedal generálny manažér bruselského tímu Herman Van Holsbeeck pre oficiálnu klubovú stránku.

Robustný útočník Mitrovič, ktorý má na konte aj štart za seniorskú reprezentáciu, bol kľúčovou postavou srbského národného tímu pri prekvapujúcom triumfe na nedávno skončenom európskom šampionáte hráčov do 19 rokov v Litve. V uplynulej sezóne pomohol Partizanu niekoľkými dôležitými presnými zásahmi k zisku rekordného šiesteho majstrovského titulu po sebe a 25. celkovo. Pre Mitroviča to bol prvý ročník na seniorskej úrovni. 

Anderlecht Brusel si v tomto ročníku zahrá v skupinovej fáze Ligy majstrov, na Partizan čaká play-off Európskej ligy proti švajčiarskemu FC Thun (22. a 29. augusta). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies