VIDEO: Lekárka založila očkovacie centrum priamo na parkovisku

NETKY.SK • 5 Máj 2021, 22:58 • 2 min
VIDEO: Lekárka založila očkovacie centrum priamo na parkovisku

PFORZHEIM - Nemecká lekárka Nicola Buhlinger-Göpfarth sa rozhodla zužitkovať nadmerné množstvo vakcín proti koronavírusu od spoločnosti AstraZeneca, ktoré jej pacienti nechcú.

slovakia

left justify in out

Keďže je jej ľúto vyhodiť nespotrebované vakcíny iba tak do koša, založila očkovacie centrum priamo na parkovisku pred supermarketom a ponúka vakcináciu v zmysle princípu "kto prv príde".

 


Na európskom kontinente dosiaľ bezpečne podali milióny vakcín AstraZeneca. Lekárka zo západonemeckého Pforzheimu však uviedla, že u mnohých ľudí pretrvávajú obavy zo zriedkavých krvných zrazenín, ktoré sa vyskytli u extrémne malého počtu zaočkovaných osôb.

 

imgimgimg


"Myslím si, že táto zlá povesť nastala bezdôvodne," skonštatovala na margo vakcíny AstraZeneca Buhlinger-Göpfarth, ktorá od spustenia očkovacieho centra v priebehu niekoľkých hodín stihla podať stovky "odmietnutých" dávok.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies