Sprostredkovateľ úplatkov od študentov Michal V. postavia pred súd

NETKY.SK • 29 November 2016, 16:07 • 2 min
Sprostredkovateľ úplatkov od študentov Michal V. postavia pred súd

BRATISLAVA - Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) podal na Špecializovaný trestný súd (ŠTS) návrh na schválenie dohody o vine a treste s obvineným Michalom V., ktorý je trestne stíhaný za pokračovací zločin prijímania úplatku. TASR informovala hovorkyňa ÚŠP Jana Tökölyová.

slovakia

left justify in out

Podľa prokuratúry si mal obvinený v máji tohto roka v budove Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre a na iných nezistených miestach ako sprostredkovateľ vyžiadať pre Michala K. a Vladimíra K. finančnú hotovosť vo výške 500 eur ako úplatok od študenta Imricha S. za úspešné absolvovanie skúšky z predmetu poľovníctvo. Po zložení skúšky mal ako prostredník získať od študenta ďalších 200 eur.

 

V ďalších troch prípadoch z toho istého obdobia si obvinený ako sprostredkovateľ vyžiadal od dvoch študentov za úspešné absolvovanie skúšky alkohol a v poslednom prípade sumu 200 eur.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies