Spravodajská agentúra Thomson Reuters začala monitorovať ďalších 50 kryptomien

NETKY.SK • 31 Júl 2018, 20:30 • 2 min
Spravodajská agentúra Thomson Reuters začala monitorovať ďalších 50 kryptomien

TORONTO – Kanadská spravodajská agentúra Thomson Reuters na jednom zo svojich informačných kanáloch sleduje množstvo kryptomien vďaka novému partnerstvu so spoločnosťou CryptoCompare.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa dohody bude CryptoCompare zhromažďovať údaje o objednávkach a obchodovaní 50 kryptomien z dôveryhodných búrz. Tie budú ďalej poskytované investorom prostredníctvom platformy Eikon spoločnosti Thomson Reuters.

 

Tieto údaje majú poskytnúť inštitucionálnym investorom spoľahlivý prehľad na trhu krypto aktív, čo im umožní predpovedať pohyby ich cien s vysokou miernou pravdepodobnosti.

 

img

 

"Napriek poklesu cien mnohých popredných kryptomien v priebehu roka 2018, rastie dopyt od našich klientov na sledovanie hlavných digitálnych aktív. Toto partnerstvo poskytuje údaje o cene pre tento rozvíjajúci sa trh popri iných druhoch aktív, čo zákazníkom poskytne komplexnejší obchodný pohľad na platforme Eikon," povedal Sam Chadwick, riaditeľ stratégie Thomson Reuters v oblasti inovácií a blockchainu.

 

Spoločnosť dodala, že boli v spojení s CryptoCompare od septembra 2016, keď sa tento startup zúčastnil blockchain hackathonu organizovanom Thomson Reuters.

 

img

 

Pridanie nového zdroja údajov prichádza po tom, ako spoločnosť Thomson Reuters v máji spustila informačný kanál pre Bitcoin. Tento kanál využíva umelú inteligenciu na analyzovanie viac ako 400 zdrojov údajov, ako napr. sledovanie spravodajských článkov a príspevkov na sociálnych médiách, ktoré by investori mohli využiť. Tento kanál bol v polovici júna rozšírený na 100 kryptomien.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies