Spoločnosť Blizzard odhaľuje dátum vydania tretej sezóny pre svoj minuloročný trhák Diablo IV

NETKY.SK • 15 Január 2024, 15:00 • 2 min
Spoločnosť Blizzard odhaľuje dátum vydania tretej sezóny pre svoj minuloročný trhák Diablo IV

Aj keď novo ohlásená sezóna zatiaľ nemá konkrétny názov, spoločnosť Blizzard zrejme potvrdila, že tretia sezóna hry Diablo IV bude spustená ešte tento mesiac. Mnohí hráči si všimli, že banner na prihlasovacej obrazovke hry, ktorý predtým hlásal: "Season of Blood Ends 23 January 2024", teraz hlása: "Next Season Begins 23 January 2024", čo naznačuje, že nielenže sa ročné obdobie zrejme okamžite zmení, ale že tretia sezóna je hneď za rohom.

slovakia

left justify in out

Do zjavného dátumu spustenia zostávajú necelé dva týždne (a menej pracovných dní ako zvyčajne), takže ide o výrazne rýchlejší prechod ako v prípade prechodu z 1. na 2. sezónu na konci minulého roka. Pre porovnanie, Season 2: Season of Blood, bola oznámená niekoľko mesiacov pred svojím vydaním 17. októbra.

 

Na rozdiel od predchádzajúcich začiatku sezóny Blizzard neoznámil nič ako Campfire Chat alebo patch, ktorý by naznačoval blížiacu sa aktualizáciu pre Diablo. Pritom stojí za zmienku, že spoločnosť Microsoft oficiálne kúpila Activision-Blizzard v mesiacoch od oznámenia druhej sezóny v auguste minulého roka. Vzhľadom na to je pravdepodobné, že sa Diablo IV možno prekvapujúco objaví na prezentácii Xbox Developer_Direct, ktorá je naplánovaná na 18. januára.

V čase písania tohto článku sa Blizzard ani oficiálne sociálne kanály Diabla nezmienili o žiadnej podrobnosti týkajúcej sa tretej sezóny. V minulosti sme však videli, že tento prístup zvolili aj iné štúdiá pracujúce na hrách pre viacerých hráčov a live service hier - napríklad NetherRealm Studios so slávnym titulom Mortal Kombat a Epic Games s populárnym Fortnite - aby si zabezpečila, že oddaní hráči budú mať dostatok času na dohranie zvyšku hernej sezóny pred jej koncom. Čoskoro by sme sa teda mali dozvedieť ďalšie podrobnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN / Blizzard, Game Rant, Foto: IGN
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies