Golf: Slovenský reprezentant Sabbatini dosiahol ďalší úspech

NETKY.SK • 11 Október 2021, 12:52 • 2 min
Golf: Slovenský reprezentant Sabbatini dosiahol ďalší úspech

LAS VEGAS – Slovenský golfový reprezentant obsadil na turnaji Shriners Children's Open v Las Vegas fantastické 3. miesto.

slovakia

left justify in out

Skvelé záverečné kolo!

Strieborný medailista z OH v Tokiu absolvoval turnaj s bilanciou 19 úderov pod par. Rovnaký výsledok dosiahol Sabbatini spoločne s Austrálčanom Marcom Leishmanom a Američanom Adamom Schenkom.

 

 

Záverečné 4. kolo bolo nakoniec pre Sabbatiniho rozhodujúce. Rory zahral ihrisko na 64 úderov, čiže to je 7 úderov pod par ihriska. Práve výborným 4. kolom sa dostal na spoločnú 3. priečku a po úspechu na OH znova podal výkon hodný veľkému potlesku.

 

Turnaj v Las Vegas vyhral Kórejčan Sungjae Im a na 2. mieste sa umiestnil Američan Matthew Wolff . Pre Kórejčana to bol jubilejný 100. štart na golfovej Tour.

 

 

Sabbatini vyrovnal svoj posledný výkon na okruhu PGA Tour, keď sa ešte v roku 2019 na turnaji v Detroite rovnako umiestnil na 3. mieste.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies