Špílmacher Lyonu Clément Grenier vynechá ďalšie štyri mesiace

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 08:18 • 2 min
Špílmacher Lyonu Clément Grenier vynechá ďalšie štyri mesiace

LYON - Francúzsky tvorca hry futbalového klubu Olympique Lyon Clément Grenier vynechá zo zdravotných dôvodov ďalšie štyri mesiace, tentokrát ho zradilo stehno. Dvadsaťštyriročný hráč sa zranil v nešťastnom sobotňajšom stretnutí prípravného turnaja Emirates Cup, kde francúzskych "levov" potupil londýnsky Arsenal (0:6).

slovakia

left justify in out

Vedenie "Les Gones" zverejnilo podrobnosti zdravotných patálií svojho rozohrávača až v stredu: "Clémentovo sobotňajšie zranenie je skutočne vážne. Grenier si poranil stehenný sval a po konzultácii s klubovým prezidentom Jeanom-Michelom Aulasom a doktorom Emmanuelom Orhantom sa rozhodol pre operáciu. Tá sa uskutoční v piatok v Lyone. Clément by mal chýbať približne štyri mesiace."


Päťnásobný francúzsky reprezentant podobne pauzoval aj v ostatnom ročníku, keď odohral iba šesť ligových stretnutí. Pre pretrvávajúce zranenia stehna a slabín vynechal dohromady 223 dní a 32 stretnutí poslednej sezóny.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies