Spevák českej skupiny Monkey Business Matěj Ruppert sa stal otcom

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 13:52 • 2 min
Spevák českej skupiny Monkey Business Matěj Ruppert sa stal otcom

BRATISLAVA - Spevák českej skupiny Monkey Business a príležitostný herec Matěj Ruppert sa stal otcom.

slovakia

left justify in out

 Muzikant a jeho manželka Tereza, ktorú si vzal v roku 2013, privítali na svete malú Anežku.

 

Tridsaťsedemročný interpret potvrdil radostnú novinku pre český portál iDNES.cz. "Sme šťastní a dojatí. Určite to budem musieť dnes poriadne osláviť. Manželka i dcéra sú v poriadku. Malá Anežka prišla na svet o 7:52, váži 2440 gramov a meria 46 centimetrov. Na svet prišla v Podolí," prezradil Ruppert, ktorý nedávno vyhlásil, že jeho vzorom vo výchove budú vlastní rodičia. 

 

"Budem sa snažiť byť ako moji rodičia. Sú naozaj dokonalí po všetkých stránkach. V tom, ako ma podporujú, či ako mi dokázali dať občas správne na zadok, pretože aj to je, samozrejme, nutné. Myslím si, že vrelosť je u rodičov veľmi dôležitá a tiež kontakt," povedal. 

 

Kapelu Monkey Business tvoria okrem Matěja Rupperta aj Tonya Graves (spev), Roman Holý (spev, klávesy) a Ondřej Brousek (klávesy), Pavel Mrázek (basgitara), Oldřich Krejčoves (gitara) a Martin Houdek (bicie). Debutovali v roku 2000 albumom Why Be In When You Could Be Out, po ktorom nasledovali nahrávky Save The Robots (2001), Resistance Is Futile (2003), Kiss Me On My Ego (2005), Objects Of Desire And Other Complications (2007), Twilight Of Jesters? (2009), Happiness of Postmodern Age (2013) a Sex and sport? Never! (2015). Ruppert si zahral vo filmoch ako Pupendo (2003), Pusinky (2007) či 3 sezóny v pekle (2009). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies