Speváčka Zaz zverejnila nový videoklip

NETKY.SK • 16 September 2014, 14:28 • 2 min
Speváčka Zaz zverejnila nový videoklip

BRATISLAVA - Francúzska speváčka Zaz zverejnila prostredníctvom YouTube videoklip ku skladbe Paris sera toujours Paris.

slovakia

left justify in out

Nahrávka je coververziou piesne francúzskeho kabaretného speváka Maurica Chevaliera a zároveň pilotným singlom očakávanej štúdiovky Paris, ktorú 34-ročná interpretka venovala obľúbenej metropole. V krátkom videu speváčka cestuje s kapelou a tanečníkmi špeciálnym metrom, ktoré prechádza skrz známymi parížskymi pamiatkami. Tretí štúdiový album speváčky, na ktorom spolupracovali aj šansonier Charles Aznavour či americký producent Quincy Jones, vyjde 10. novembra.

 

 

Zaz, vlastným menom Isabelle Geffroy, začínala hudobnú kariéru v roku 2001 v bluesovej kapele Fifty Fingers. V roku 2010 vydala debutový eponymný album, z ktorého ponúkla single Je veux, Le long de la route, La fée a Éblouie par la nuit. Na nahrávke sa podieľal aj francúzsky kolega Raphaël Haroche. O rok uviedla na trh živák Sans tsu tsou Live Tour, po ktorom nasledoval druhá štúdiovka Recto Verso (2013) so singlami On ira a Si. Speváčka sa 28. novembra predstaví v rámci turné aj v Bratislave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies