Speváčka Zaz vystúpi 28. novembra v Bratislave

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 11:38 • 2 min
Speváčka Zaz vystúpi 28. novembra v Bratislave

BRATISLAVA - Francúzska speváčka Zaz vystúpi 28. novembra v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná šansoniérka, ktorá obľubuje tvorbu interpretov ako Ella Fitzgerald, Enrico Macias či Bobby McFerrin, sa predstaví v Hant aréne.  Vstupenky na podujatie sú dostupné aj v sieti Ticketportal od 25 eur. Ceny lístkov sa budú zvyšovať.

 

Zaz, vlastným menom Isabelle Geffroy, začínala hudobnú kariéru v roku 2001 v bluesovej kapele Fifty Fingers. Stihla už koncertovať v Kanade, Japonsku, Chorvátsku či Turecku. V roku 2010 vydala debutový eponymný album, z ktorého ponúkla single Je veux, Le long de la route, La fée a Éblouie par la nuit. Na nahrávke sa podieľal aj francúzsky kolega Raphaël Haroche. O rok uviedla na trh živák Sans tsu tsou Live Tour, po ktorom nasledoval druhý radový počin Recto Verso (2013) so singlami On ira a Si. Zaz sa v lete predstaví aj na festivale Colours of Ostrava, ktorý sa bude konať od 17. do 20. júla v areáli Dolních Vítkovic. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies