Speváčka Pink rieši problém: Za toto ju verejnosť odsúdila

NETKY.SK • 1 Február 2019, 07:39 • 2 min
Speváčka Pink rieši problém: Za toto ju verejnosť odsúdila

BRATISLAVA - Kontroverzné reakcie vyvolalo tento týždeň video, ktoré zobrazuje sedemročnú dcéru americkej speváčky Pink, ako strieľa z pušky.

slovakia

left justify in out

Video zverejnil v stredu na Instagrame speváčkin manžel, bývalý motokrosový pretekár Carey Hart, a napísal k nemu, že jeho dcéra v streľbe z pušky "začína byť dosť dobrá" a že ju k vzťahu k strelným zbraniam vedie už od jej troch rokov. "Vychovávam deti k vzťahu k zbraniam, aby vedeli, ako s nimi zaobchádzať, ako z nich strieľať, skladovať ich a ako zabezpečiť, aby sa nedostali do nepovolaných rúk," napísal Hart, ktorý má s Pink okrem 7-ročnej dcéry Willow ešte 3-ročného syna Jamesona.

 


Video dosiahlo do štvrtka 300-tisíc zhliadnutí a je pod ním 5-tisíc komentárov, z ktorých niektoré Hartov postoj oceňujú a iné ho tvrdo kritizujú. "Nie je absolútne žiadny dôvod na to, by trojročné dieťa potrebovalo strieľať z pušky. Ide o indoktrináciu toxickou americkou kultúrou, podľa ktorej sú strelné zbrane ´cool´ a sú neškodným koníčkom," napísal jeden z diskutérov. "To je váš názor. Nikdy nekritizujem ľudí za to, keď prejavia svoj názor. Som rád, že prebieha diskusia a preberajú sa tak citlivé témy, ako je táto. Ale keď znevažujete moju krajinu alebo ´kultúru´, myslím, že mám právo začať byť zlý," odpísal na to manžel Pink.

 


Samotná speváčka sa zatiaľ k tejto kontroverzii nevyjadrila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throw up Thursday. I am the same girl I’ve always been. I have always admitted when I am wrong. I have apologized many times. I’m a big believer in apologies, when you’re wrong. I was raised by a Vietnam Veteran who taught me to stand up for what I believe to be right. Even if that means standing alone. I do not now, nor have I ever apologized for some of my very polarizing opinions. If you are surprised by this, or offended, you have every right to unfollow me, as you really don’t know who I am. I am mostly peace and love, with a little bit of go f*ck yourself. So when you keyboard warriors (anonymous toughguys) threaten me? that middle finger is pointed at you. Again: the unfollow button is (I think) top right of your screen. It lets you unfollow people you find make you uncomfortable. It’s great. It really works. This country is broken right now in a lot of ways. It makes me very angry and sad. We all remind me of my parents right before their divorce when they could no longer even speak to each other with anything less than hatred and vitriol. It’s tragic. And we’re all to blame. There are many beautiful people in the world and in this country who want equality for all. Justice. For people to be paid for their work. For their leaders to communicate in productive ways. For children to have respect for others, for veterans to be honored and treated with respect. These are the ideals my father raised me with. And you all cannot talk me out of it. No matter what vile things you say about me and my husband and my children. Onwards and upwards. Keep fighting the good fight.

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),


Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008), The Truth About Love (2012) a Beautiful Trauma (2017). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby Try, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Get The Party Started, Just Like A Pill či What About us. Získala napríklad tri Grammy, jednu BRIT Award alebo sedem MTV Video Music Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies