Speváčka Nikka Kusendová v novej skladbe „Cestovateľská“ spieva o slobode a výnimočnom vzťahu!

NETKY.SK • 11 September 2023, 11:00 • 2 min
Speváčka Nikka Kusendová v novej skladbe „Cestovateľská“ spieva o slobode a výnimočnom vzťahu!

BRATISLAVA - Mladá a talentovaná slovenská speváčka Nikka Kusendová predstavuje svoju novú skladbu „Cestovateľská“, v ktorej vyzdvihuje vášeň k cestovaniu a jedinečný vzťah so svojim otcom.

slovakia

left justify in out

„Pesnička je o slobode, o tom ako si myslíme že potrebujeme veľa a pritom nám stačí málo. Ja s tatinom často cestujem na motorkách a cestovanie je u mňa rovnaká vec ako aj hudba. Môžeme byť v nej voľní a ŽIŤ! Doslova. V texte je zahrnutý aj vzťah dvoch blízkych ľudí,“ dodáva speváčka.

 

Skladba bola Nikke napísaná na mieru jej obľúbeným producentom Andrejom Hruškom v spolupráci s hudobníčkou Gigi Ann Green. „Doteraz si pamätám ako mi môj producent Andrej Hruška poslal hudbu ktorú práve spravil s otázkou či by som s tým náhodou nechcela niečo spraviť. Bola to pre mňa úplne iná skladba ako ostatné a ja som hneď vedela, že do toho chcem ísť,“ spomína Nikka.

 

Pieseň v sebe nesie aj rukopis známej slovenskej speváčky a textárky Alexandry Okálovej, ktorej texty sú čím ďalej tým viac zhudobňované rôznymi umelcami.

Atmosféra piesne a vzťah dvoch blízkych ľudí, v tomto prípade speváčkin blízky vzťah so svojim otcom, je zobrazený aj vo videoklipe. Nikka si v ňom zahrala rolu so svojim otcom cestujúc na motorke spojenú s momentami v kruhu rodiny a najbližších priateľov na Žitkovej v Čechách. S pomocou režiséra a kameramana Dominika Jánovského natočili zábery vystihujúce nielen text a hudbu pesničky, ale aj speváčkine čisté a úprimné srdce, ktoré nám v skladbe dáva doslova na dlani.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: ALL ABOUT MUSIC / Andrea Turčina Foto: ALL ABOUT MUSIC / Andrea Turčina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies