Speváčka Marcela Laiferová pokrstila svoju novú knihu Ako si spríjemniť a okoreniť život

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 11:01 • 2 min
Speváčka Marcela Laiferová pokrstila svoju novú knihu Ako si spríjemniť a okoreniť život

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Marcela Laiferová pokrstila vo štvrtok večer v Stredisku kultúry Bratislava - Nové Mesto svoju druhú kuchársku knihu Ako si spríjemniť a okoreniť život.

slovakia

left justify in out

„Pani riaditeľka vydavateľstva mi povedala, aby som napísala konečne ďalšiu, že už nechce stále dotláčať tú starú. Tá mala naozaj veľký úspech,“ vysvetlila Laiferová v rozhovore pre agentúru SITA.

Speváčka v knihe prináša okrem receptov aj niekoľko užitočných rád. „Vyberala som také najobľúbenejšie recepty z každého druhu. Sú tam polievky, mäsá, prívarky, veľmi veľa šalátov, dipov a pomazánok, zákusky a strašne veľa tam píšem o koreninách a zelenine. Zameriavala som sa hlavne na to, ako sa kedysi ľudia týmito vecami liečili. V prírode je totiž úplne všetko,“ poznamenala známa rodáčka z Petrovíc.

Knihu pokrstili vanilkovým cukrom fotografka Ivona Orešková, organizátor slovenských súťaží krásy Jozef Oklamčák, bývalý slovenský hokejista Jozef Golonka a riaditeľka vydavateľstva Ikar Valéria Malíková. „Aj keď som zástancom zdravého stravovania, nevyhýbam sa ani nezdravým jedlám. Na krst som zároveň doniesla na ochutnávku niekoľko vlastnoručne pripravených tort, tak mi vanilkový cukor prišiel taký vhodný,“ uviedla Laiferová.

O hudobný program večera sa postarali Dušan Grúň a Igor Kmeťo.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies