Zuzana Čaputová nikdy nevynechá príležitosť kopnúť si do Ruska, rozčuľuje sa Ľuboš Blaha

NETKY.SK • 20 Apríl 2021, 07:37 • 2 min
Zuzana Čaputová nikdy nevynechá príležitosť kopnúť si do Ruska, rozčuľuje sa Ľuboš Blaha

Poslanec NR SR Ľuboš Blaha sa na sociálnej sieti vyjadruje ku kauze dvoch ruských agentov, ktorí majú stáť za výbuchom muničného skladu v roku 2014.

slovakia

left justify in out

"Ak má niekto pocit, že keď chce prejaviť solidaritu s Českom, tak musí kopať do Ruska, tak mám preňho studenú sprchu: väčšia hlúposť asi neexistuje," začína ľavicový poslanec  príspevok na sociálnej sieti. Tvrdí, že mu celý deň písali jeho známi z Česka, ktorí sú údajne zhrození z "americkej propagandy o Vrchěticích." 

 

 Mohlo by ťa zaujímať: Ľuboš Blaha opäť útočne hodnotí. Pridáva sa na stranu Matoviča, a obviňuje Čaputovú aj Baťovú

 

Tvrdí tiež, že český národ proti tomu ruskému nestojí, no stoja proti nemu českí rusofóbi, liberálne médiá a americké spravodajské služby. "Slovania držia spolu a nenechajú sa rozoštvávať západnými tajnými službami," dodáva. 

 

"Poslúžili aj americkí panáčikovia na Slovensku, všetci tí uvrieskaní Naďovia, Korčokovia a Valáškovia. A prvá v šíku stojí samozrejme ich prezidentka Susan, pardon, Zuzana Čaputová - tá nikdy nevynechá príležitosť kopnúť si do Ruska. Škoda, že pre Slovákov nikdy nepohne ani prstom, zato všetky želania americkej ambasády plní do bodky," vyjadril sa aj na margo prezidentky Zuzany Čaputovej a niektorých slovenských politikov.

 

Celý obsiahly príspevok Ľuboša Blahu si môžete prečítať na odkaze priloženom nižšie.

 

Ak má niekto pocit, že keď chce prejaviť solidaritu s Českom, tak musí kopať do Ruska, tak mám preňho studenú sprchu:...

Uverejnil používateľ Ľuboš Blaha Pondelok 19. apríla 2021



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies