Speváčka Anna K. opäť bojuje s rakovinou: Chcem byť vzorom pre ľudí s podobným ochorením-Nikdy sa nevzdať

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 12:50 • 2 min
Speváčka Anna K. opäť bojuje s rakovinou: Chcem byť vzorom pre ľudí s podobným ochorením-Nikdy sa nevzdať

BRATISLAVA - Českej speváčke Anne K. sa po ôsmich rokoch vrátila rakovina.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročná interpretka potvrdila informáciu a dodala, že nádor v prsníku našli pri preventívnej prehliadke.

 

"Chcem všetkým mojim kamarátom, rodine, verným fanúšikom a najmä ostatným ženám ukázať, že Anna K. je veľká bojovníčka a chcem byť vzorom pre mnohých ľudí s podobným ochorením. Nikdy sa nevzdať - to sa jednoznačne vyplatí. Postaviť sa tej situácii čelom a makať zo všetkých síl a vyhrať. Ľutovať sa je zničujúce a okolo je toľko tragédií a oveľa horších príbehov ľudí, takže toto je vlastne oproti niektorým udalostiam, ktoré sa dejú ostatným, len malá vec," povedala speváčka, ktorá je odhodlaná chorobu poraziť a preto ihneď nastúpila na chemoterapiu.

Hudobníčka zatiaľ neplánuje rušiť koncerty. "Samozrejme, čaká ma dlhá liečba, ktorá uberá na sile, ale nerátam s rušením letných koncertov a festivalov. To, že som mohla vystupovať počas prvej choroby, mi veľmi pomáhalo. Verím, že to naozaj prispelo k môjmu uzdraveniu. Tá obrovská podpora a neuveriteľná energia z ľudí pod pódiom. Hudba je liek, a to mi nikto nevyhovorí. Práve dokončujem klip k môjmu singlu Co mi za to dáš. Teším sa z každého krásneho dňa. Budem sa jednoducho snažiť robiť všetko, čo odvedie moje myšlienky niekam do sveta pozitívnych vecí," vyhlásila.

 

"Som na svete asi preto, aby som stále prekonávala prekážky. Už som síce vytrénovaná, ale teraz musím zase nabrať silu a vyraziť do boja a chvíľu sa postarať sama o seba," dodala.

Anna K., vlastným menom Luciana Krecarová, odštartovala kariéru v divadle Semafor. V roku 1993 nahrala prvý album s názvom Já nezapomínám. Nasledovali nahrávky Amulet (1995), Nebe (1999), Stačí, když se díváš... (2001), Noc na zemi (2004), Večernice (2006), Relativní čas (2011) a Světlo (2017). Podieľala sa tiež na soundtracku filmu Musím tě svést (2002). Na konte má aj výberovku Best of 93 - 07 (2007).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies