Spartak proti Ružomberku 0: 0, lopta netrafila do bránky ani raz

NETKY.SK • 26 August 2018, 22:44 • 2 min
Spartak proti Ružomberku 0: 0, lopta netrafila do bránky ani raz

„Čaká nás nepríjemný súper. Nehrá sa s nimi ľahko. Sme však doma, príde nás podporiť, verím, veľa ľudí. Ak sa poriadne pripravíme, môžeme uspieť. Samozrejme, treba ísť s pokorou, ale chceme vyhrať,“ tvrdil pred zápasom ľavý obranca Spartaka Oliver Janso. Zápas však skončil bez jediného gólu.

slovakia

left justify in out

Nakoľko sa počasie oproti ranným hodinám zlepšilo, čakal som, že tímu A FC Spartaku sa bude dariť lepšie ako ich kolegom z tímu B, ktorí prehrali 2: 3 proti FC Nitre. Lenže sily oboch súperiacich tímov boli naozaj vyrovnané. Napriek viacerým šanciam na oboch stranách, lopta netrafila bránku ani raz. Nespokojné výkriky divákov typu „Hanbite sa!“ dokonale vyjadrovali rozhorčenosť fanúšikov. Nemusíme sa však pýtať, či nebolo zbytočné dnes sedieť na tribúne. Z každého neúspechu sa dá poučiť. Ako povedal tréner FC Spartaku Trnava Radoslav Látal:

"Pre nás to bol ťažký zápas, vedeli sme, že súper je veľmi kvalitný. Pre nás je dôležité, že si hráči z lavičky vyskúšali, že sa dá hrať s každým protivníkom. Niektorí predviedli aj dobré výkony. Prvý polčas nebol z našej strany dobrý, súper sa dostal do šancí, z ktorých nás mohol potrestať. Potešil ma záver duelu, keď sme to žmýkali, deľba bodov je spravodlivá, remízu berieme. Teraz sa sústredíme na veľmi dôležitý štvrtok."

Podobne vidí situáciu aj tréner MFK Ružomberok David Holoubek:

"Vedeli sme, že ideme hrať ťažký zápas. Tušili sme, že tréner Látal pretočí zostavu, chýbalo im šesť hráčov zo základu. Verili sme si, že môžeme uspieť, ale neboli efektívni v koncovke. Súper hrozil zo štandardiek, v závere mal dve-tri šance. Zápas bol priemerný, oba tímy vieme hrať lepšie. Chceli sme vyhrať, súper tiež, ale remíza je spravodlivá. Trnave držím palce, aby vo štvrtok zvládla zápas a postúpila."

Ako sa hovorí, nie je treba plakať nad rozliatym mliekom. Vo štvrtok o 20: 30 čaká bílích andelov odvetný zápas proti Ľubľane.  U nich doma trnavský tím inkasoval víťazstvo 2: 0. Ostáva nám dúfať, že na domácej pôde to znova potvrdí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies