Španielsku zadržali najväčšiu dodávku kokaínu od roku 2001

NETKY.SK • 7 Február 2013, 07:49 • 2 min
Španielsku zadržali najväčšiu dodávku kokaínu od roku 2001

Španielsku zadržali najväčšiu dodávku kokaínu od roku 2001

slovakia

left justify in out

imgŠpanielska polícia zaistila štyri tony kokaínu, ktorý by mal na čiernom trhu hodnotu okolo 250 miliónov eur. Ide o najväčšie množstvo drogy, aké španielski policajti zadržali od roku 2001, informovala dnes agentúra AP.

V stanovisku polície sa uvádza, že drogy sa nachádzali v sklade v meste Elche v provincii Alicante. Polícia v súvislosti s prípadom zatkla troch občanov Španielska, vlastniacich spoločnosť sídliacu v inkriminovanom sklade.

Firma dovážala z Kolumbie kožu a výrobky z nej. Zaistený kokaín sa nachádzal v šiestich prepravných kontajneroch, ktoré do Španielska priviezli 1. februára. Mala v nich byť koža a kožené výrobky.

Drogy mali zrejme skončiť na trhoch v Španielsku a ďalších európskych krajinách. V súvislosti s prípadom uskutočnila polícia razie na 16 rôznych miestach, pričom skonfiškovala bližšie nekonkretizované zbrane a šesť luxusných vozidiel.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies