SOS pre vaše vlasy

NETKY.SK • 22 Október 2016, 14:43 • 2 min
SOS pre vaše vlasy

BRATISLAVA - Kozmetické výrobky určené výhradne pre vlasy poznáme všetci. Šampóny, balzamy, farby... Ale existujú veci, ktoré teoreticky vzaté nemajú s hrivou nič spoločné, napriek tomu spoľahlivo fungujú. Vyskúšate ich?

slovakia

left justify in out

Čapica proti kučerám

Čapica na plávanie sa vždy používala pred vstupom do sprchy či bazéna, aby vlasy zostali suché, to dá rozum. Avšak v tomto prípade to urobí úplne opačný efekt, ktorý ale pekne zametie s nepravidelnými kučerami v štýle "vrabčieho hniezda".

 

Riasenkou na šediny

Zo svojej vlastnej skúsenosti vieme, ako sa niektoré farby odmietajú "chytiť" na miestach, na ktorých je to najviac potrebné. Na záchranu postačí vziať do ruky riasenku a nepekné šedivé vlasy jednoducho pretrieť. Je to rýchle, jednoduché a efektívne.

 

Alkohol zaručí lesk
Vodka je nielen výborná súčasť koktailov, ale funguje aj ako super leštidlo na vlasy. Je úplne jedno, akú značku si vyberiete, pretože ju samozrejme nemusíte piť. Stačí malého "panáka" primiešať k šampónu a masírovaním vytvoriť na hlave kopec peny ako pri bežnom umývaní. Opláchnuť a hotovo. Ak trpíte nejakou vyrážkou alebo podráždením pokožky, radšej sa do tejto akcie nepúšťajte. 

 

Korenie zastaví vypadávanie

Kajenské korenie je výborná a hlavne cenovo dostupná bomba, keď je vlasov čoraz menej. Tento zázrak podporuje krvný obeh, tým nakopne "lenivé" vlasové folikuly, čo pekne zrýchli rast a zabráni padaniu vlasov. Pár kvapiek tinktúry kajenského korenia sa aplikuje ku korienkom a je po probléme. Len varovanie pre blondínky - farba korenia môže trochu "zamávať" s odtieňom hrivy, takže opatrne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies