Song nepodal ruku Eto'ovi, zaplatí pokutu

NETKY.SK • 27 Jún 2011, 09:36 • 2 min
Song nepodal ruku Eto'ovi, zaplatí pokutu

Song nepodal ruku Eto'ovi, zaplatí pokutu - Futbal Kamerunská futbalová federácia potrestala stredopoliara Arsenalu Londýn Alexandra Songa pokutou milión frankov CFA (2159 dolárov) za odmietnutie potriasť rukou Samuela Eto'oa. Song, ktorý v národnom tíme

slovakia

left justify in out

img

Kamerunská futbalová federácia potrestala stredopoliara Arsenalu Londýn Alexandra Songa pokutou milión frankov CFA (2159 dolárov) za odmietnutie potriasť rukou Samuela Eto'oa.
      Song, ktorý v národnom tíme nehral od konfliktu s kapitánom Eto'om počas vlaňajších MS, si odmietol potriasť rukou s africkým Futbalistom roka počas stretnutia pred júnovým kvalifikačným duelom afrického Pohára národov proti Senegalu.
      Išlo o prvý duel od MS, v ktorom sa Song, ktorý napokon v dueli pre zranenie nehral, vrátil do reprezentačnej nominácie. Songove nezhody s Eto'oom viedli k tomu, že si napokon nezahral na MS v JAR, kde Kamerun prehral všetky tri zápasy.
      Disciplinárna komisia federácie sa zaoberala v neprítomnosti obvinených prípadmi Eto'oa a obrancu Tottenhamu Benoita Assoua Ekottoa. Eto'o bol zbavený obvinenia za vynechanie tréningu a porušenia disciplíny počas duelu proti Senegalu, keď spochybňoval rozhodnutie trénera Javiera Clementeho o vystriedaní.
      Assou Ekotto dostal oficiálne varovanie za vynechanie zápasu bez ospravedlnenia.
      Duel medzi Kamerunom a Senegalom sa skončil bezgólovou remízou a domáci tím tak už zrejme prišiel o reálnu šancu na postup na APN 2012.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies