Šokujúci príbeh: Muž pochoval svoju manželku, o dva roky prehovorila v televízii

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 16:00 • 2 min
Šokujúci príbeh: Muž pochoval svoju manželku, o dva roky prehovorila v televízii

CASABLANCA – Neuveriteľný príbeh sa odohral v živote Maročana, ktorý dva roky veril, že jeho žena je mŕtva, keď sa zrazu objavila v televíznom programe.

slovakia

left justify in out

Maročan Abragh Mohamed žil roky s vedomím, že jeho žena podľahla vážnym zraneniam po autonehode v nemocnici v Casablance. Tak ho vtedy informovali lekári. Po dvoch rokoch však zažil príjemný šok. Jeho príbuzní, ktorí sledovali obľúbený televízny program Al Mujtafun (Zmiznutí), zrazu zo štúdia počuli telefonát jeho manželky, ktorá sa chcela opäť stretnúť so svojimi blízkymi. Povedala manželovo meno aj jeho bývalú adresu.

 

Mohamed program síce nevidel, ale priatelia za ním okamžite prišli, aby mu túto správu zvestovali. "Netušil som, že telo, ktoré sme pochovali, bolo niekoho iného, a že moja žena je stále nažive," povedal šokovaný muž pre španielske médiá.

 

Koniec dobrý, všetko dobré. Zostáva však otázka, prečo jeho žene trvalo dva roky, kým sa pokúsila o kontakt a kde dovtedy bola. Jedna z teórií hovorí, že stratila pamäť.

 

Manželia žili v malom horskom mestečku Azilal. Keď došlo k autonehode, lekár manželovi povedal, že jeho žena pravdepodobne neprežije, ale aj tak musí uhradiť účet za zdravotnú starostlivosť. Preto cestoval štyri hodiny späť do svojho domu. Keď sa však vrátil s hotovosťou, povedali mu, že zomrela. Nešťastník neskôr dostal telo „svojej ženy“ zabalené v plachte a vystrojil pohreb.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies