Šokujúce VIDEO Samsung Galaxy S7 matke vybuchol v ruke, kaviareň zaplavil hustý dym

NETKY.SK • 13 September 2016, 17:00 • 2 min
Šokujúce VIDEO Samsung Galaxy S7 matke vybuchol v ruke, kaviareň zaplavil hustý dym

Witham – Majiteľka Samsungu Galaxy S7 sa obáva, že mohla zomrieť, potom ako jej prehriaty telefón explodoval v ruke.

slovakia

left justify in out

Učiteľka Sarah Crockett (30) tvrdí, že telefón z ničoho nič vybuchol v plnej kaviarni, aj keď sa v tej chvíli nenabíjal. Tento prípad nie je jediný. V minulosti k podobným incidentov v USA už prišlo, avšak vtedy boli telefóny pripojené na nabíjačku.

 

Odborníci predpovedajú, že tieto nepríjemnosti môžu pre Samsung na trhu odštartovať krízu. Juhokórejský gigant sa bráni a tvrdí, že jeho výrobky nemajú žiadnu chybu a nie sú nebezpečné.

 

Mamička dvoch detí bola v čase nehody s manželom Mattom (29) v kaviarni vo Witham v Essexe. Jej tri mesiace starý mobil sa zrazu začal nafukovať ako balón a pálil jej ruku.

 

"Zrazu sa začal nafukovať a bol veľmi horúci. Pustila som ho na stôl a behom niekoľkých sekúnd vzbĺkol. Začalo sa z neho pariť a hustý dym zaplavil široké okolie,“ vysvetlila Sarah.

 

"Stratila som všetky svoje fotografie, vrátane môjho štvorročného syna Ollieho v prvý školský deň. Viac ma ale trápi, čo by sa stalo keby, mal telefón v rukách on? A čo keby som práve vtedy šoférovala?“ pýta sa nahnevaná mamička.

 

Keď z kaviarne utiekli zákazníci, čašník Jordan Pierce zobral telefón opatrne do handry a vyhodil ho von.

 

Sarah poslala záber kamerového systému z kaviarne vedeniu firmy Samsung. "Povedali mi, že sa to muselo stať pri nabíjaní. Ja som im ale zdôraznila, že sa nenabíjal,“ povedala Sarah.

 

"Nevieme o žiadnych bezpečnostných problémoch so zariadeniami Galaxy S7. O takomto incidente počujeme prvýkrát. Problém v súčasnosti vyšetruje náš tím zákazníckych služieb a je v kontakte so zákazníčkou," povedal hovorca Samsungu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies