Liga Národov: Francúzi otočili zápas proti Belgicku

NETKY.SK • 8 Október 2021, 10:27 • 2 min
Liga Národov: Francúzi otočili zápas proti Belgicku

TURÍN – Fenomenálny comeback v podaní Francúzska. Úradujúci majstri sveta dotiahli dvojgólové manko a v nadstavenom čase rozhodol Theo Hernandéz.

slovakia

left justify in out

Hernandéz hrdinom Francúzska

Belgicko odohralo výborný prvý polčas, už v 4. minúte musel kapitán Lloris vytiahnuť fenomenálny zákrok. Belgičania boli nebezpečnejsí a ich aktivita bola ocenená v 37. minúte. 

 

Yannick Carrasco sa akciou "ala Arjen Robben" šikovne presadil a na jeho strelu k bližšej žrdi nemal Lloris žiadnu šancu. Belgičania sa s jednogólovým náskokom nechceli uspokojiť a o 3 minúty neskôr sa výborne uvoľnil Romelu Lukaku. Lukaku sa dostal do zložitého uhlu, ale jeho zakončenie bolo famózne a zvýšil na 2:0.

 

 

Zápas vyzeral pomerne rozhodnutý, no Francúzi sa v druhom polčase postupne dostali do tempa a šance sa začali kopiť. V 62. minúte sa medzi kopou obrancov perfektne uvoľnil Karim Benzema a šikovnou strelou znížil na 1:2. 

 

V 69. minúte rozhodca odpískal pokutový kop po faule Tielemansa na Griezmanna. Na biely bod si loptu postavil Kylian Mabppé a loptu poslal suverénne do ľavej šibenice brány.

 

Lloris musel vytiahnuť ďalší skvostný zákrok po delovke Lukakua, na druhej strane sa musel vyznamenať Thibaut Courtouis po strele Paula Pogbu

 

V 87. minúte sa presadil Lukaku, ale jeho gól nebol uznaný kvôli postavení mimo hru. V 90. minúte sa lopta dostala na hranicu šestnástky k Theovi Hernandézovi. Ten svojou klasickou strelou ako z dela napriahol a Courtoisovi nedal žiadnu šancu. Francúzsko nakoniec dokonalo pamätný comeback a zahrá si finále Ligy Národov proti Španielsku

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies