Výherca 57-miliónového jackpotu sa prihlásil na poslednú chvíľu

NETKY.SK • 17 September 2020, 11:29 • 2 min
Výherca 57-miliónového jackpotu sa prihlásil na poslednú chvíľu

Do prepadnutia jackpotu vo výške 57 miliónov libier ostávali už len hodiny a zdalo sa, že rozprávkové imanie nenájde svojho majiteľa. Tesne pred prepadnutím časového limitu sa ale šťastlivec prihlásil.

slovakia

left justify in out

Od zlosovania uplynulo takmer pol roka. Od 17. marca bolo jasné iba to, že výherný tiket lotérie EuroMillions bol vsadený v škótskom grófstve Ayrshire. 

 

 

Termín pre vyzdvihnutie výhry mal vypršať v nedeľu presne o polnoci. Len niekoľko hodín predtým sa ale nakoniec výherca prihlásil.

 

Výherca jackpotu približne 64 miliónov eur stále neznámy, termín prepadnutia je za rohom

 

"Môžeme potvrdiť, že sa výherca prihlásil. Momentálne celú situáciu overujeme a pripravujeme transakciu. Akonáhle bude čiastka vyplatená, poskytneme ďalšie informácie," uviedol bez ďalších detailov hovorca spoločnosti.

 

Tá už v auguste apelovala na ľudí, ktorí si v danej oblasti tiket stavili, aby svoje čísla skontrolovali. Výherná kombinácia bola 5, 7, 8, 16, 20 a dodatkové čísla 2 a 12.

 

U podobne vysokých výhier sa občas stáva, že výherca sa najskôr snaží s výhrou psychicky vyrovnať, ujasniť si priority a až potom sa dostaví pre rozprávkovú výhru.

 

Šťastný výherca sa vďaka jackpotu zaradí do rebríčka najbohatších Britov. Podobne bohatý je napríklad herec Daniel Radcliffe, predstaviteľ Harryho Pottera. Ak by podobnú sumu vyhral Čech, dostal by sa dokonca do prvej stovky najbohatších ľudí v krajine.

 

Hra EuroMillions vznikla v roku 2004 a hrá sa v Británii, Francúzsku, Španielsku, Portugalsku, Írsku, Rakúsku, Švajčiarsku, Belgicku a Luxembursku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies