Sofa Surfers a Fallgrapp vystúpia v Bratislave, chcú hrať niečo špeciálne

NETKY.SK • 3 December 2015, 11:30 • 2 min
Sofa Surfers a Fallgrapp vystúpia v Bratislave, chcú hrať niečo špeciálne

BRATISLAVA - Rakúska kapela Sofa Surfers vystúpi 10. decembra v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC). Pre slovenských fanúšikov si pripravili multimediálne vystúpenie, ktorého súčasťou bude videoprojekcia na plátno s veľkosťou 8 x 3,5 metra.

slovakia

left justify in out

„Sofa Surfers si potrpia na to, aby ich vystúpenia boli prepracovanou multimediálnou šou. Preto spolupracujú s Timom Novotnym - absolútnou režisérskou kapacitou a autorom filmu Trains Of Thoughts,“ vyjadril sa organizátor podujatia Juraj Cocher. S kapelou vystúpi ich pravidelne hosťujúci spevák Mani Obeya. Formácia predstaví aj skladby z najnovšieho albumu Scrambles, Anthems and Odysseys, ktorý vyšiel 23. októbra. Ide o ich deviaty štúdiový album, ktorý vydali aj vo forme dvojvinylu. Na tvorbe obalu sa podieľal brazílsky umelec Bruno Biazotto.


V rámci koncertu sa predstavia aj slovenskí Fallgrapp, pre ktorých to bude posledné full-live vystúpenie v Bratislave do konca roka. „Určite chceme hrať niečo špeciálne, čo sme doteraz nehrali. Niektoré veci z albumu prešli úpravou, takže ich ľudia možno ani nespoznajú. Budeme hrať aj nové veci. Celkovo zmeníme line-up, tak veríme, že si to ľudia užijú,“ prezradili štvornásobní držitelia cien Radio_Head Awards 2014, ktorých nový album by sa mal dostať na trh v priebehu budúceho roka.


Kapela Sofa Surfers, v ktorej pôsobia Wolfgang Schlögl, Markus Kienzl, Wolfgang Frisch a Michael Holzgruber, vydala debutový album Transit v roku 1997. Odvtedy ponúkli ďalších osem nahrávok. Podieľali sa aj na niekoľkých soundtrackoch, zatiaľ naposledy prispeli hudbou do filmu Focus (2015).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies