Evelyn našla svoju pasiu, tohoto by sa nechcela vzdať

NETKY.SK • 21 Máj 2019, 09:19 • 2 min
Evelyn našla svoju pasiu, tohoto by sa nechcela vzdať

BRATISLAVA - Slovenská herečka a komička Eva Kramerová známa ako Evelyn sa v nakrúcaní doslova našla.

slovakia

left justify in out

„Teším sa z toho, pretože je to pre mňa hrozne príjemná práca a skúsenosť, a keď ešte máte šťastie aj na ľudí... Naposledy som točila film Lovenie, tam som mala asi 19 nakrúcacích dní. Bolo to 19 dní učenia sa, troška som pozorovala, zároveň som niečo zo seba dávala... Neviem povedať nič iné, len že mám z toho veľkú radosť,“ prezradila obľúbená komička.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poprosím vás latéčko a jeden špic ☕️👸🏼✨

Príspevok, ktorý zdieľa Evelyn (@evelynjefresh),

Ako uvidela, na rozdiel od niektorých starších kolegov jej neprekáža ani keď občas musí na pľaci dlhšie čakať. „Keby som aj chcela na to frfľať, tak si hneď poviem 'Evi, normálne sa upokoj, daj si kávičku a čakaj!' (...) No myslím, že je iné, keď herec hrá neviem koľko filmov, päťsto seriálov a večer má ešte divadlo - v tom prípade asi vníma to čakanie trošku inak ako niekto, kto môže byť 'vychillovaný' a môže počkať,“ skonštatovala s pochopením 29-ročná Evelyn. Rodáčka z Dolného Kubína má skúsenosť už nielen ako herečka, nedávno sa totiž podieľala aj na práci pri tvorbe scenára.  

 


„Peťa Polnišová ma prizvala k písaniu kinofilmu s názvom (S)exmanželia, aktuálne čakáme na reakcie. Je to komédia, v tom sa vidím, to mi ide. Vážne veci by som si písať netrúfla. Už toto bolo samo o sebe dosť náročné a vyčerpávajúce. Parilo sa mi z hlavy. Písať film a hrať v ňom je teda niečo úplne iné! Som rada, že som sa toho celého zúčastnila len ako výpomoc a nová energia v rámci tímu, ktorý to už vedel robiť. Veľa som sa tým pádom naučila. Stávalo sa totiž, že som prišla s nápadom, o ktorom som bola presvedčená, že je úplne super a skvelo do nejakej situácie zapadne a už pri tretej scéne nedával vôbec zmysel. Bola to skrátka riadna fuška,“ ozrejmila Evelyn.


Písanie scenára však mladú herečku natoľko vyčerpalo, že si ihneď po jeho dokončení musela vziať mesiac voľna. „Potrebovala som to, venovala som sa iba sebe a veciam, ktoré ma bavia a na ktoré som v ostatných týždňoch nemala priestor," vysvetlila herečka. Svoj voľný čas najradšej trávi prechádzkami v lese, na záhradkárčenie sa však necíti. „Mám rada prírodu, ale záhradku nemám, ja som v tomto smere hrozne nešikovná, tieto veci mi nejdú. Ani bylinky nepestujem, každá mäta mi vždy skapala... Ja vôbec nie som ten bylinkový typ. Mačkám som zasadila mačaciu trávu a aj tá mi zvädla... Jar je pre mňa teda skôr o tom, že idem do lesa a užívam si, čo príroda ponúka, skôr ako by som si to nejako vytvárala,“ uzavrela herečka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my cup of care ... it’s fucking empty ☕️⭐️🐍🦄

Príspevok, ktorý zdieľa Evelyn (@evelynjefresh),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies