Počas bojov v Irpine zahynul ukrajinský herec Pavel Li. Mal len 33 rokov

NETKY.SK • 8 Marec 2022, 12:18 • 2 min
Počas bojov v Irpine zahynul  ukrajinský herec Pavel Li. Mal len 33 rokov

Chcel brániť svoju krajinu, ale stalo sa mu to osudným.

slovakia

left justify in out

Počas náročných bojov v meste Irpiň neďaleko Kyjeva v nedeľu 6. marca zahynul známy a obľúbený ukrajinský herec Pavel Li, informoval spravodajský web The Wrap. Herec mal len 33 rokov.

 


Rodák z Krymu sa pripojil k ukrajinským obranným silám po tom, čo Rusko napadlo Ukrajinu 24. februára. Okrem herectva sa venoval aj moderovaniu a dabovaniu. Jeho hlas ste mohli počuť vo filmoch Hobit alebo Leví kráľ.

 

Hral aj  v športovej dráme Pravidlo boja o MMA či v komédii #Selfieparty. Ako píše dnes24.sk, hercovo úmrtie potvrdila aj Julia Ostrovská, šéfka televíznej platformy UATV/DOM, kde mal Li moderovať novú sériu programu Day at Home.

 


Pavel Li pred tromi dňami ešte pridal fotku na Instagram s popisom: „Za posledných 48 hodín je tu konečne príležitosť sadnúť si a odfotiť sa, ako sa smejeme počas bombardovania. Pretože všetko zvládneme.“ 
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies