Snehulienka a lovec bude mať pokračovanie

NETKY.SK • 8 Jún 2012, 20:36 • 2 min
Snehulienka a lovec bude mať pokračovanie

Snehulienka a lovec bude mať pokračovanie - Kultúra Snímka Snehulienka a lovec, ktorá sa pred pár dňami dostala do kín, bude mať aj pokračovanie. Zástupcovia filmových štúdií Universal sa tak rozhodli po veľkom úspechu filmu počas prvých dní premietania.

slovakia

left justify in out

img

Snímka Snehulienka a lovec, ktorá sa pred pár dňami dostala do kín, bude mať aj pokračovanie. Zástupcovia filmových štúdií Universal sa tak rozhodli po veľkom úspechu filmu počas prvých dní premietania. O scenár sa postará ostrieľaný David Koepp, ktorý má na svojom konte prácu na filmoch ako Jurský park (1993), Mission: Impossible (1996), Oči hada (1998), Spider-Man (2002), Vojna svetov (2005), Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008) či Anjeli a démoni (2009). O réžii rokuje Rupert Sanders, pre ktorého bola Snehulienka a lovec režisérskym debutom. Vrátiť by sa mali aj predstavitelia titulných postáv Kristen Stewart a Chris Hemsworth. Zatiaľ však nie je jasné, či štúdiá rátajú aj s návratom zlej kráľovnej v podaní Charlize Theron.

Sanderov film je novým spracovaním príbehu Snehulienky, ktorá v podaní Kristen Stewart bojuje proti zlej kráľovnej Ravenne(Charlize Theron). Krutá panovníčka sa dozvie, že jedinou možnosťou, ako ostať pri moci, je zjesť srdce svojej nevlastnej dcéry Snehulienky. Tá však z domáceho väzenia utečie do Temného lesa a Ravenna prinúti lovca Erica (Chris Hemsworth), aby ju našiel a následne zabil. Lovec sa nad mladou princeznou zľutuje a naučí ju umeniu boja. Táto dvojica sa spolu s ôsmimi trpaslíkmi a princom Williamom (Sam Claflin) pokúsi zničiť Snehulienkinu krutú macochu raz a navždy.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies