Smoliar Karlík asi dostane od Chemnitzu novú zmluvu

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 18:36 • 2 min
Smoliar Karlík asi dostane od Chemnitzu novú zmluvu

CHEMNITZ - Slovenský defenzívny univerzál Karol Karlík možno dostane od nemeckého treťoligového futbalového klubu Chemnitzer FC novú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Platnosť terajšej sa skončí spolu so sezónou 2014/2015, súčasťou však je opcia na pokračovanie a hráčov zamestnávateľ ju asi využije.

 

"Presne to, že si zo zdravotných dôvodov nemohol výkonmi vyžiadať novú zmluvu, je pre nás východiskom. Chalan je na smrť zronený zo situácie, už sa za ním z Jihlavy do Chemnitzu presťahovala rodinka. Zatiaľ v podstate takmer vôbec nemohol ukázať svoje schopnosti a prípadne sa aspoň ponúknuť do pozornosti iným záujemcom," povedal športový riaditeľ Stephan Beutel podľa denníka Bild a priznal: "Prevažuje tendencia, že Karol Karlík s nami pôjde aj do nasledujúceho súťažného ročníka. V tomto konkrétnom prípade si radi plníme záväzky." 

 

Dvadsaťosemročný niekdajší mládežnícky reprezentant SR Karlík (nar. 29. júna 1986), ktorý je využiteľný na poste stopéra i štítového stredopoliara, prišiel vo februári z rumunského Otelulu Galati a stihol sa ukázať iba vo dvoch dueloch, kým utrpel zlomeninu pravej nohy. Je odchovancom nitrianskeho futbalu a bývalým hráčom Nitry, Zlatých Moraviec i spomenutej Jihlavy. 

 

Chemnitzer FC figuruje na 8. mieste v 20-člennej tabuľke tretej najvyššej nemeckej súťaže, v doterajších 32 kolách získal 46 bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies