Slovnaft ukončil zmenu značky čerpacích staníc Agip

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 16:10 • 2 min
Slovnaft ukončil zmenu značky čerpacích staníc Agip

BRATISLAVA - Bratislavská rafinéria Slovnaft ukončila zmenu značky 41 čerpacích staníc Agip, ktoré prevzala v lete minulého roka.

slovakia

left justify in out

"Na niektorých bývalých čerpacích staniciach Agip sa modernizovali aj technológie. Celkovo na trinástich čerpacích staniciach sa vymenili výdajné stojany na palivá. Zároveň boli vyčistené všetky nádrže na pohonné látky, aby bola zaistená kvalita pohonných látok na všetkých nových čerpacích staniciach,“ informoval hovorca Slovnaftu Anton Molnár.

 

Slovnaft má v súčasnosti na Slovensku 253 čerpacích staníc. Čerpacie stanice Agip pôvodne prevádzkovala spoločnosť ENI, ktorej obchodné aktivity v maloobchode vo viacerých krajinách strednej Európy prevzala skupina MOL, materská spoločnosť Slovnaftu. V Českej republike prevzala maďarská skupina MOL 125 čerpacích staníc. U našich susedov sa čerpačky Agip premenovali, respektíve premenujú prevažne na MOL.

 

Skupina Slovnaft je rafinérsko-petrochemickou skupinou. Zaoberá sa najmä spracovaním ropy a veľkoobchodným a maloobchodným predajom pohonných látok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies