Slovenky čaká náročná previerka proti Turecku, v tíme figuruje až 18 legionárok

NETKY.SK • 9 Január 2019, 12:48 • 2 min
Slovenky čaká náročná previerka  proti Turecku, v tíme figuruje až 18 legionárok

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia žien absolvuje dve medzištátne prípravné stretnutia v Turecku proti domácemu tímu. Prvý vzájomný duel sa uskutoční v sobotu 19. januára , odveta je na programe o tri dni neskôr - v utorok 22. 1., oba zápasy majú začiatok o 12.00 h SEČ. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

slovakia

left justify in out

V 23-člennom kádri trénera futbalistiek SR Petra Kopúňa figuruje až 18 hráčok pôsobiacich v zahraničných kluboch. Z tých futbalovo "najzvučnejších" mien účinkuje v nominácii brankárka Mária Korenčiová (AC Miláno), v Taliansku pôsobia aj obrankyňa Lucia Haršányová a stredopoliarka Lucia Ondrušová - obe v tíme Hellas Verona.

 

Zo slovenskej súťaže je v nominácii pätica: Terézia Kulová a Martina Švecová z ŠK Slovan Bratislava, Jana Maslová z MFK Ružomberok, Monika Havranová z Partizánu Bardejov a Veronika Jančová z ŠKF VIX Žilina. Zraz futbalistiek SR pred spomenutými prípravnými duelmi proti Turecku je v pondelok 14. januára o 9.00 h v bratislavskom sídle SFZ na Tomášikovej ulici.

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie žien na dve medzištátne prípravné stretnutia proti domácemu Turecku (hrá sa v sobotu 19. 1. o 12.00 h SEČ a v utorok 22. januára o 12.00 h SEČ)

Brankárky: Mária Korenčiová (AC Miláno/Tal.), Lucia El Dahaibiová (USC Landhaus/Rak.), Patrícia Chládeková (1. FC Saarbrücken/Nem.)
Obrankyne: Lucia Haršányová (Hellas Verona/Tal.), Patrícia Fischerová, Andrea Horváthová (obe Czarni Sosnowiec/Poľ.), Petra Zdechovanová (TS Mitech Žywiec/Poľ.), Terézia Kulová (ŠK Slovan Bratislava), Terézia Kovaľová (FC Slovan Liberec/ČR), Monika Havranová (Partizán Bardejov), Michaela Moťovská (AC Sparta Praha/ČR)
Stredopoliarky: Lucia Ondrušová (Hellas Verona/Tal.), Patrícia Hmírová (Czarni Sosnowiec/Poľ.), Jana Maslová (MFK Ružomberok), Klaudia Fabová (AZS PWSZ Walbrzych/Poľ.), Martina Šurnovská (Apollon Limassol/Cyp.), Mária Mikolajová (AC Sparta Praha/ČR), Valentína Šušolová (FC Slovan Liberec/ČR), Kristína Košíková (FK Dukla Praha/ČR), Veronika Jančová (ŠKF VIX Žilina)
Útočníčky: Veronika Sluková (SV Horn/Rak.), Diana Bartovičová (SK Slavia Praha/ČR), Martina Švecová (ŠK Slovan Bratislava)


Realizačný tím:


Tréner: Peter Kopúň
Asistent trénera: Michal Švihorík
Tréner brankárok: Pavel Kováč
Kondičný tréner: Michal Hulej
Lekárka: Lucia Knappková
Masér: Jindřich Ditrich
Fyzioterapeutka: Veronika Rybárová
Technická vedúca: Lenka Gazdíková

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies