Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš je ambasádorom novej Toyoty RAV 4

NETKY.SK • 22 Január 2016, 09:35 • 2 min
Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš je ambasádorom novej Toyoty RAV 4

BRATISLAVA - Spoločnosť Toyota Central Europe - Slovakia sa rozhodla podporiť Mateja Beňuša, slovenského talentovaného reprezentanta vo vodnom slalome v jeho ďalšej športovej kariére.

slovakia

left justify in out

Vzájomná spolupráca Mateja Beňuša so značkou Toyota predpokladá využívanie vozidla tejto japonskej značky pre cestovné účely v rámci športovej prípravy úspešného slovenského reprezentanta vo vodnom slalome v sezóne 2016. Matej Beňuš bude prezentovať značku Toyota na pretekárskom drese, kanoe, a taktiež na svojich sociálnych sieťach. Zároveň bude partnerom značky Toyota v rámci rôznych lokálnych marketingových aktivít tejto najväčšej svetovej automobilky. 

 

Matej Beňuš je bezpochyby najväčším talentom slovenského juniorského športu. Vodnému slalomu sa naplno venuje od roku 1998, teda keď mal 11 rokov. Má veľké ambície dosiahnuť tento rok významných úspechov na svetovej vodnoslalomárskej scéne. Medzi najvýraznejšie úspechy Mateja Beňuša patria: 3. miesto Majstrovstvá Sveta; 2. a 3. miesto Majstrovstvá Európy; 2-krát celkový víťaz Svetového pohára; 6 násobný majster Sveta v tímoch; 6 násobný majster Európy v tímoch

 

„Mám veľkú radosť, že sme s Toyotou našli spoločnú cestu. Toto auto ma bude sprevádzať na preteky Svetového pohára a je fakt príjemným spoločníkom na mojich dlhých cestách po Európe. Toto auto je vlastne taký oneskorený vianočný darček“, komentoval prvé dojmy zo spolupráce Matej Beňuš.

 

„Matej má obrovský športový talent a vôľu byť v tom, čo robí, úplne najlepší. Tu vidieť symbolické spojenie zo značkou Toyota. Dnes stojíme na prahu spoločného priateľstva a neostáva, než Matejovi popriať veľa šťastia pre sezónu 2016, ktorá bude mať významný vrchol v lete na olympiáde v Rio. Držíme Matejovi palce a tešíme sa na spoločné zážitky vo vodnom slalome aj na jeho radosť za volantom vozidla značky Toyota“, dodáva Pavel Zákora, riaditeľ spoločnosti Toyota Central Europe - Slovakia.  

 

Novú Toyotu RAV 4 si Matej Beňuš, ako jej ambasádor, slávnostne prevzal z rúk zástupcov spoločnosti Toyota Central Europe - Slovakia v januári 2016. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies