Slovenský tréner Vukušič v Karagande skončil

NETKY.SK • 3 August 2016, 11:33 • 2 min
Slovenský tréner Vukušič v Karagande skončil

KARAGANDA - Slovenský kouč Jozef Vukušič už nie je trénerom FK Šachter Karaganda. Informuje o tom oficiálna internetová stránka tohto kazašského prvoligového tímu s tým, že vedenie klubu sa po vzájomnej dohode dohodlo s 51-ročným košickým rodákom (nar. 31. augusta 1964) na ukončení jeho kontraktu a vzájomnej spolupráce.

slovakia

left justify in out

"Po utorňajšom tréningu výkonný riaditeľ Askar Abiľdajev poďakoval Jozefovi Vukušičovi za jeho doterajšie účinkovanie s mužstvom a zaželal mu veľa úspechov v ďalšej trénerskej práci," uvádza sa na webe kazašského klubu. Skúsený slovenský lodivod prišiel do Karagandy začiatkom januára tohto roka (na poste šéfa realizačného tímu vystriedal Igora Zacharjaka, pozn.) a podpísal zmluvu na jeden rok. Mužstvu FK Šachter pri hracom systéme jar - jeseň patrí po 22. kole predposledná 11. priečka s 18 bodmi, čo je o sedem viac ako získal Akžaik Uraľsk, navyše Karaganda má ešte zápas k dobru. V tíme pôsobia aj traja slovenskí futbalisti Július Szöke, Štefan Zošák a Filip Serečin.


Jozef Vukušič v doterajšej trénerskej činnosti viedol nemecké tímy Sportfreunde Siegen a VFL Rheinbach, juhoafrické FC Kapské Mesto, líbyjské mužstvo Al Ahli Bengházi, na Slovensku Ličartovce, Ružomberok, Trnavu, Nitru a FC VSS Košice, štyri roky bol asistentom trénera Jozefa Barmoša (2005 - 2009) pri reprezentácii SR do 21 rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies