Slovensko lákalo v Prahe na hokej

NETKY.SK • 14 Február 2011, 12:08 • 2 min
Slovensko lákalo v Prahe na hokej

Slovensko lákalo v Prahe na hokej

slovakia

left justify in out

img

V znamení hokeja bola tohtoročná slovenská účasť na jubilejnom 20. ročníku stredoeurópskeho veľtrhu cestovného ruchu Holiday world na Výstavisku v Prahe-Holešovicoach. Na blížiace sa majstrovstvá sveta v hokeji lákal českých návštevníkov do Košíc a Bratislavy maskot Goooly, pôvabné tanečnice, ochutnávky špecialít i možnosť zahrať si vlastný „majstrovský“ zápas v stolnom hokeji.
      Slovensko bolo partnerskou krajinou veľtrhu a na stánok Slovenskej agentúry pre cestovný ruch (SACR) bola upriamená hlavná pozornosť návštevníkov.
      „Keďže sa na Slovensku blížia majstrovstvá sveta v hokeji, je tu aj maskot gooly, s ktorým sa môžu návštevníci odfotiť a následne dostanú fotku e-mailom. Takže je to veľmi pekná interaktívna propagácia. Pre tých, ktorí chcú ochutnať slovenskú gastronómiu, tu máme ochutnávku slovenských bryndzových pirohov a husacie hody. Kto nie je na mäso, pre toho sú zemiakové lokše. Pochopiteľne, aj tatranský čaj,“ povedala pre TASR riaditeľka českého zastúpenia SACR Klára Badinková.
      Českým návštevníkom sa v rámci národného stánku SACR predstavili aj slovenské regióny a mestá, vrátane Bratislavy a Košíc. Nechýbala ani ponuka slovenských lyžiarskych stredísk, horskej turistiky, termálnych kúpalísk a kúpeľov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies