Slovenskí reprezentanti si pozreli Radošincov, veria, že budú hrať rovnako dobre

NETKY.SK • 28 Apríl 2016, 11:32 • 2 min
Slovenskí reprezentanti si pozreli Radošincov, veria, že budú hrať rovnako dobre

BRATISLAVA - Slovenskí hokejoví reprezentanti si spríjemnili záverečnú prípravu na majstrovstvá sveta divadelným predstavením Sláva v podaní Radošinského naivného divadla.

slovakia

left justify in out

"Sme radi, že sme mali v hľadisku takú vzácnu návštevu. Vždy na diaľku držíme slovenským hokejistom palce a inak to nebude ani tentoraz, keď nastúpia v Petrohrade. Veríme, že sa vrátia z Ruska s dobrým výsledkom," povedal pre SZĽH umelecký vedúci divadla Stanislav Štepka, ktorý stvárnil v stredajšej divadelnej hre amerického priekopníka hraného filmu Bustera Keatona.

 

Po predstavení odovzdal kapitán tímu Andrej Sekera divadelníkom podpísanú brankársku hokejku. "Ďakujeme za veľmi pekné predstavenie, ktorým nám Radošinci spríjemnili voľné chvíle a my na oplátku veríme, že v Petrohrade budeme hrať tak výborne, ako herci Radošinského naivného divadla na javisku," povedal Sekera.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies