Čo Jaroslava Naďa šokovalo na Zuzane Čaputovej?

NETKY.SK • 17 December 2020, 14:41 • 2 min
Čo Jaroslava Naďa šokovalo na Zuzane Čaputovej?

Prezidentka ako hlavná veliteľka Ozbrojených síl SR popriala šťastné Vianoce vojakom, ktorí pôsobia na zahraničnej misii.

slovakia

left justify in out

Pokojné sviatky zaželali vojakom pôsobiacim na misii v Lotyšsku, v Bosne a Hercegovine, na Cypre a v Afganistane. K prianiu pokojných Vianoc sa pripojili počas video-konferencie aj náčelník Generálneho štábu gen. Daniel Zmeko a štátny tajomník rezortu obrany Marian Majer.

 

 

Telefonovali s veliteľmi zahraničných operácií misií, kde sú príslušníci Ozbrojených síl SR. „Na niekoľko mesiacov opustili svoje rodiny, aby hrdo reprezentovali našu krajinu v oblastiach, kde plnením rozličných úloh pomáhajú k udržaniu mieru, bezpečia a pokoja. Je to vytrvalá a oddaná služba, ktorej patrí môj obdiv,“ napísal minister obrany.

 

Jaroslav Naď dodal, že si váži záujem prezidentky Zuzany Čaputovej. „A hlavne ľudský prístup, akým sa zhovárala s našimi veliteľmi. Tí zhodnotili aktuálnu pandemickú situáciu a jej dopady na úlohy, ktoré musia vykonávať,“ vysvetlil nominant vládnej strany OĽaNO.

 

Vojenskí velitelia podali informácie o spôsobe, akým prebehnú Vianoce v týchto misiách. „Verím, že aj napriek odlúčeniu od rodín, sa vám podarí vytvoriť príjemnú atmosféru, ktorá bude aspoň trochu dýchať domácou pohodou a pokojom,“ dodal Naď s poďakovaním za ich službu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies