Slovenská modelka je vo väzbe, hrozí jej 25 rokov: Tvrdí, že keď odchádzala milionár ešte žil!

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 10:25 • 2 min
Slovenská modelka je vo väzbe, hrozí jej 25 rokov: Tvrdí, že keď odchádzala milionár ešte žil!

TRENČÍN – Z luxusnej vily priamo do väzby! Po viac ako dvojhodinovom procese poslal Krajský súd v Trenčíne Máriu Kukučovú do väzby v Ilave. Slovenská modelka je obvinená z vraždy britského milionára Andrewa Busha (†48) v jeho luxusnej vile na španielskom pobreží Costa del Sol. Mária pred súdom povedala, že keď krajinu opúšťala Andrew ešte žil.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa hovorcu krajského súdu v Trenčíne Romana Tarabusa Kukučová na súde povedala, že opustila Španielsko preto, lebo sa bála o svoj život a o smrti svojho bývalého priateľa sa dozvedela až mimo Španielska.

 

Kukučovej obhajca sa voči väzbe odvolal, a tak o nej rozhodne až Najvyšší súd. Na súde v Trenčíne sa však neriešil samotný prípad, a tak súd nerozhodoval o jej vine, alebo nevine. Slovenská modelka môže stráviť vo väzbe podľa Tarabusa maximálne 40 dní.

 

img

 

Ďalší súd bude rozhodovať o jej vydaní do Španielska. V prípade, že Máriu uznajú vinnou hrozí jej trest odňatia slobody až na 25 rokov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies