Najlepšie korektory pod oči

NETKY.SK • 29 Január 2024, 11:15 • 2 min
Najlepšie korektory pod oči

Krycí korektor je prerogatívou nielen profesionálnych vizážistov. V súčasnej dobe ho má vo svojom arzenáli dekoratívky skoro každá slečna, lebo s ním zlepší výslednú verziu ako každodenného líčenia, tak aj slávnostného. Tento druh tónovacej kozmetiky účinne zamaskuje lokálne nedostatky pleti. Široká škála odtieňov, konzistencií a textúr dovoľuje uprednostniť ten najvhodnejší pre potreby vašej pleti.

slovakia

left justify in out

Najlepšie korektory a najpredávanejšie na webe Makeup.sk posunú vaše líčenie na profesionálnejšiu úroveň. Všetky druhy korektorov tváre sú zamerané na odstránenie lokálnych nedokonalostí. Pomáhajú zjednotiť tón pleti, ktorý nie je možné dosiahnuť použitím iba jedného make-upu, a účinne sa vyrovnávajú s takými problémami, ako sú začervenanie, rosacea, modriny, pupienky, jazvy, tmavé kruhy, pigmentové škvrny a iné.

 

Ako používať korektor, aby ste perfektne zakamuflovali nedokonalosti bez ich zdôraznenia? Použite ošetrujúcu kozmetiku, ako napríklad, tonikum, sérum, následne podkladový krém a počkajte cca 15-20 minút, a až potom začnite s líčením. Ak nanesiete makeup s korektorom hneď po sebe, zmiešajú sa s krémom a dekoratívka potečie, nebude vo vysledku vyzerať comme il faut.

 

Tipy nanášania korektora krok za krokom:
- Vyrážky zakryte vhodným korektorom a čistím štetcom.

 

- Tmavé kruhy pod očami a modriny zamaskujte tekutým výrobkom. Ako správne aplikovať tekutý korektor na tvár? Naneste malé množstvo produktu, zapracujte a potom použite podkladovú bázu.

 

- Na maskovanie vrások použite hydratačný krém a potom korektor o jeden tón svetlejší ako je váš tón pleti. Najlepšie použite prípravok tekutej konzistencie, lebo sa ľahšie a rovnomernejšie zapracuje.

 

- Ako používať korektor na pleť okolo očí? Nanášajte malé množstvo produktu tenkými čiarami alebo malými bodkami na spodné viečko. Vytieňujte korektor v tvare obráteného trojuholníka, tak získate prirodzenejší efekt. Zafixujte produkt púdrom, podkladovou bázou  alebo make-upom.

 

Takže, už viete ako správne aplikovať korektor. A pamätajte: je lepšie naniesť menej produktu ako príliš veľa.

 

 

Dôležité tipy pri výbere korektora pre rôzne druhy pleti
Pred nanášaním tohto typu dekoratívnej kozmetiky potrebujete najprv zistiť, aký máte typ pleti, lebo čo je dobré pre suchú pokožku, bude nevhodné pre mastnú, čo je dobré pre normálnu pleť, bude nevhodné pre kombinovanú a naopak. 
Mnohých žien zaujíma, ako si vybrať korektor na modriny pod očami. Platí tu rovnaké pravidlo ako pre suchú epidermu, pretože koža očného okolia je vlastne bez tukovej vrstvy, je tenká a suchá. Najlepšie korektory pod oči proti tmavým kruhom: 

 

- Korektor pod oči Yves Saint Laurent Touche Eclat perfektne zamaskuje tmavé kruhy pod očami. Rozžiari, vyhydratuje a vyliftinguje jemnú pleť očného okolia. Obsahuje ochranné filtre, ktoré zabránia škodlivým environmentálnym faktorom.

 

- Korektor na tvár a pod oči L'Oreal Infaillible More Than Concealer zakryje najdrobnejšie nedokonalosti ani nevysuší pokožku periorbitálnej oblasti. Kvôli svojej elastickej konzistencie váš make-up ostane bezchybný po celý deň. 

 

- Korektor s anti-age účinkom na pokožku okolo očí a pier Babe Laboratorios Healthy Aging Multi Corrector obsahuje bakuchiol, enkapsulovaný retinol a komplex biokolagénu, ktoré spolu vyhladzujú epidermu okolo očí a pier, chránia pred agresívnymi vplyvmi       vonkajšieho prostredia, normalizujú kožný mikrobióm.

 

- Korektor proti tmavým kruhom pod očami Bell Stop Dark Circles Eye Concealer má jemný aplikátor, ktorý ľahko zapracuje produkt do pleti. Obsahuje zložky, ako pšeničné proteíny a extrakt zo semien rohovníka, ktoré neupchávajú póry, hydratujú, regenerujú a     zvyšujú ochrannú schopnosť epidermy. 

 

Pre majiteľky mastnej epidermy najoptimálnejšie by bolo použiť suchý korektor, ktorý nedodáva zbytočný lesk. Krémová textúra je najvhodnejšia pre nositeľky normálnej pleti. Aké si majú vybrať najlepšie korektory na tvár nositeľky suchej pokožky? Lepšie uprednostniť produkt s tekutou konzistenciou, ktorý nebude zdôrazňovať šupinatenie. Takže korektor, ktorý je dobrý pre mastné a kombinované typy pleti, je nevhodný pre suché a naopak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Tento článok obsahuje sponzorované odkazy
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies