VIDEO Slovenka, ktorá pomočila Korán ma ďalší problém

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 12:17 • 2 min
VIDEO Slovenka, ktorá pomočila Korán ma ďalší problém

Ružomberok – Slovenku a jej kamarátku, ktorá sa preslávila videom na ktorom úplne znehodnotila Korán je obvinená z prečinu násilia proti skupinke ľudí. Na Sheilu dal poverený policajt podnet na vzatie do väzby. Druhú z obvinených stíhajú na slobode.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral v sobotu skoro ráno, kedy bolo počuť streľbu z terasy herne. Sheilina kamarátka tam vystrelila. V pokračovaní tejto nemiestnej zábavky jej zabránil jeden z hostí. Následne došlo k slovnej potýčke medzi mladou ženou a zamestnankyňou herne.

 

Po pár minútach sa zapojila aj Sheila, ktorá začala rozdávať rany hlava-nehlava. Mladá Sheila sa do povedomia verejnosti dostala prostredníctvom amatérsky nahraného videa na ktorom sa vyjadruje nenávistne voči moslimskej viere, za čo bola postavená pred súd a na ktorom úplne zhanobila korán, ktorý roztrhala, zapálila a následne pomočila.

 

Z piatka na sobotu vystrájala opäť, tentokrát sa dostala do konfliktu s mladou ženou, ktorú stretla v herni v Ružomberku okolo 7 hodiny rannej.  24-ročná Ružomberčanka Sheila tam bola so svojou o päť rokov mladšou „parťáčkou“, ktoré problémy akoby priťahovali na seba. Video z herne zachytáva potýčku medzi Sheilou a inou mladou slečnou. Motív hádky, ktorý vyvrcholil v brutálnu bitku medzi oboma ženami je nejasný. Jedna sa ušla aj mladíkovi, ktorý prišiel mladú brunetku brániť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies