Chára a Cehlárik predĺžili bodovú šnúru, Tatarov Montreal neuspel na ľade San Jose

NETKY.SK • 8 Marec 2019, 11:05 • 2 min
Chára a Cehlárik predĺžili bodovú šnúru, Tatarov Montreal neuspel na ľade San Jose

NEW YORK - Noc Slovákov v zámorskej NHL sa niesla na víťaznej vlne v Bostone. Hokejisti so slovenským duom Zdeno Chára a Peter Cehlárik zdolali v noci na piatok v zámorskej NHL Floridu na domácom ľade 4:3. Tomáš Tatar sa ale musel so svojim Montrealom porúčať z ľadu San Jose ako porazený.

slovakia

left justify in out

Bruins potvrdili výbornú formu, bodovali už v 18. zápase v sérii. Slovenský brankár Jaroslav Halák sledoval duel zo striedačky, víťazstvo vychytal "medveďom" Fín Tuukka Rask. V poslednej minúte zápasu prehrávali medvede ešte o jeden gól, no nakoniec sa im celkový stav podarilo ešte do konca riadnej hracej doby otočiť. Najprv sa o vyrovnanie postaral Matt Grzelcyk, ktorý skóroval po predchádzajúcich gólových suchotách v 49 predošlých zápasoch. Domáca TD Garden však vybuchla, keď 8 sekúnd do konca zápasu skórovala ikona klubu Patrice Bergeron. 

 

 

Uspela aj Arizona s Richardom Pánikom, ktorá zvíťazila nad lídrom Západnej konferencie Calgary 2:0 a na postupovú pozíciu stráca už len 3 body. Nádej na play off živí aj Edmonton s Andrejom Sekerom, ktorý si poradil doma v kanadskom derby s Vancouverom 3:2.

 

Tampa Bay v zostave s Erikom Černákom nestačila na Minnesotu, líder súťaže prehral 0:3. Ottawa bez zraneného Christiána Jaroša podľahla doma New Yorku Islanders 2:4. V akcii bol aj slovenský útočník Tomáš Tatar, ktorého Montreal prehral na klzisku San Jose 2:5. Posledný piaty gól dostali Cans už do prázdnej brány.

 

 

Výsledky všetkých nočných zápasov NHL:

Boston - Florida 4:3, Pittsburgh - Columbus 3:0, Detroit - New York Rangers 3:2 pp a sn, Ottawa - New York Islanders 2:4, Tampa Bay - Minnesota 0:3, Dallas - Colorado 4:0, Chicago - Buffalo 5:4 pp a sn, Arizona - Calgary 2:0, Edmonton - Vancouver 3:2, Los Angeles - St. Louis 0:4, San Jose - Montreal 5:2 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona