Slovan zvyšuje kvalitu a konkurenciu v tíme, získal šikovného Brazílčana

NETKY.SK • 6 Február 2019, 16:25 • 2 min
Slovan zvyšuje kvalitu a konkurenciu v tíme, získal šikovného Brazílčana

BRATISLAVA - ŠK Slovan Bratislava potvrdil príchod brazílskeho futbalového útočníka Rafaela Rataa. Dvadsaťtriročný ofenzívny univerzál prichádza do tímu jesenného majstra Fortuna ligy 2018/2019 na hosťovanie na konca sezóny z ukrajinského klubu Zaria Lugansk.

slovakia

left justify in out

V zmluve je zahrnutá aj opcia na následný trvalý prestup. Brazílčan úspešne absolvoval lekársku prehliadku a pripojil sa k "belasým" na sústredení v Turecku.
 

"Som rád, že Ratao úspešne absolvoval podrobnú lekársku prehliadku a dnes ho môžeme oficiálne oznámiť ako našu novú posilu. Sľubujeme si od neho zvýšenie konkurencie v ofenzívnej formácii, kde môže nastúpiť prakticky na akomkoľvek poste. Sledovali sme ho od jeho príchodu z Brazílie na Ukrajinu, kde sa ukazoval veľmi dobre a naznačil svoj potenciál. Osobne sme ho sledovali aj v zápasoch Európskej ligy, keď skóroval proti Brage i Lipsku. Do nášho mužstva prinesie typickú brazílsku kreativitu a nápaditosť, môže ešte zatraktívniť náš herný prejav a zvýšiť ofenzívnu silu tímu," povedal viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml. podľa oficiálneho webu klubu.

"Som šťastný, že môžem zabojovať o angažmán v Slovane Bratislava. Budem sa snažiť ukázať svoj potenciál a predovšetkým pomôcť tímu v boji o titul. Možnosť zotrvania v Slovane je pre mňa veľkou motiváciou a urobím pre to maximum. Počas pôsobenia na Ukrajine som nastupoval na pozícii podhrotového hráča alebo útočníka, dokážem sa prispôsobiť obom postom. Teším sa, že budem nosiť belasý dres," povedala nová akvizícia ŠK Slovan Ratao.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies