Slovan v 14. kole proti Trenčínu o dva dni skôr

NETKY.SK • 3 Október 2013, 12:10 • 2 min
Slovan v 14. kole proti Trenčínu o dva dni skôr

BRATISLAVA - V dátume súboja 14. kola slovenskej futbalovej Corgoň ligy 2013/2014 medzi majstrovským ŠK Slovan Bratislava a AS Trenčín prišlo k zmene. Podľa informácie klubového webu aktuálneho lídra ligy sa stretnutie na Pasienkoch totiž neodohrá 20. októbra, ako bolo pôvodne naplánované, ale o dva dni skôr.

slovakia

left justify in out

Novým hracím dátumom je piatok 18. októbra 2013. Úvodný výkop je naplánovaný na 18.30 hod. "Po dohode s TV Digi Sport nastala zmena termínu nášho domáceho zápasu s Trenčínom. Televízia odvysiela zápas v priamom prenose a po športovej stránke nám táto zmena padla vhod. Takto získame viac času sa dôkladne pripraviť na dôležitý pohárový zápas v Žiline, ktorý odohráme v utorok 22. októbra," vysvetlil dôvod zmeny hracieho času generálny riaditeľ "belasých" Petr Kašpar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies