Veľký prestup v NBA sa napokon nekoná!

NETKY.SK • 8 Február 2019, 10:18 • 2 min
Veľký prestup v NBA sa napokon nekoná!

NEW ORLEANS - Hviezda New Orleans Pelicans a jeden z najlepších podkošových hráčov ligy Anthony Davis sa nakoniec svojho vysnívaného prestupu do iného týmu nedočkal. V tejto sezóne bude musieť teda zabojovať o zisk titulu so svojim zamestnávateľom New Orleans, kde hráva od začiatku svojej kariéry.

slovakia

left justify in out

Keďže však Davis novú zmluvu s Pelicans neplánuje podpísať, po sezóne sa stane voľným hráčom a môže rozbehnúť celkom zaujímavý kolotoč s prestupmi. Najlepšia ponuka prišla pod%la viacerých odborníkov od LA Lakers, a to hneď niekoľkokrát, no keďže nedokázali nájsť vo svojich radoch adekvátnu náhradu, s ktorou by bola spokojná aj druhá strana, žiadny prestup sa neuskutočnil. Žiadny iný klub ponuku na výmenu nepredostrel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The time is now!!! Y'all rocking with the headband?? Lol

Príspevok, ktorý zdieľa Anthony Davis (@antdavis23),

 

Dôvodom, prečo iné kluby po Davisovi neskočili môže byť aj to, že vynechal deväť duelov v rade, spočiatku pre zranený prst, no neskôr oficiálne z rozhodnutia trénera. Do konca sezóny by teoreticky mohla nastať aj situácia, že si už hviezda Pelicans nezahrá, keďže po sezóne chce určite meniť farby klubu. New Orleans však ešte má teoretickú šancu postúpiť do playoff, aj preto dnes v noci takúto možnosť generálny manažér klubu Dell Demps okamžite zavrhol.

 

"Predovšetkým Anthony sa jasne vyjadril, že chce hrať a odovzdať tímu to najlepšie. Pelicans chcú zachovať regulárnosť súťaže. Veríme, že umožnenie hrať Anthonymu je v záujme NBA a jej fanúšikov. Tešíme sa na jeho ďalšie predstavenia v drese Pelicans," vyjaril sa Demps pre ESPN.

 

Držiteľovi olympijského zlata z Londýna skončí zmluva v roku 2020, New Orleans sa ho najbližšie môžu pokúsiť vymeniť 1. júla.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies